Stiri

12.740 lampioane au fost lansate simultan la Iasi

Ansamblul Palas a adus Iaşului un nou record mondial: cele mai multe lampioane din lume lansate simultan! Sâmbătă seară, cerul oraşului a fost luminat de peste 12.740 de lampioane, înălţate în acelaşi timp de zeci de mii de ieşeni, dar şi de locuitori din judeţele învecinate, care au venit în faţa Palatului Culturii să admire spectacolul de lumină oferit cu ocazia inaugurării ansamblului urbanistic Palas. Iaşul a devansat astfel recordul deţinut anterior de India, cu aproape 900 de lampioane.

Luminoasele felinare s-au înălţat traversând ansamblul Palas. Recordul mondial a fost omologat de Anna Orford, reprezentantul Guinness World Records®, astfel că Iaşul deţine un nou titlu, beneficiind de notorietate la nivel internaţional. Lampioanele simbolizează noroc, longevitate şi fericire, iar mulţi dintre participanţii de toate vârstele şi-au pus o dorinţă înainte de a lansa „felinarele zburătoare”. Palas le mulţumeşte tuturor ieşenilor şi participanţilor la marele eveniment, care au venit în număr extrem de mare, atât pentru a participa la record, cât şi pentru a asista la toate evenimente de deschidere a ansamblului urbanistic!

Nu doar lampioanele au încântat audienţa! În a treia zi de inaugurare a primului „lifestyle center” din România, publicul numeros care şi-a petrecut ziua de sâmbătă la Palas a avut parte de premii la cumpărături, show-uri de fashion, recitaluri şi concerte incendiare susţinute de Andreea Bănică şi Ștefan Bănică Jr.

Evenimentele organizate în „inima oraşului”, la Palas, continuă duminică – ziua dedicată copiilor – când Cătălin Dezbrăcatu’ îi aşteaptă pe prichindei cu teatru de păpuşi, întâlniri cu personajele din Lazy Town şi din desenele animate preferate, demonstraţii de dans, Kids Fashion Show, recitaluri live şi concertul susţinut de Alex Velea.

Tot duminică, la Palas Mall se opreşte caravana NEXT TOP MODEL. Designerul Cătălin Botezatu va fi prezent de la ora 15.00, în mall, unde va căuta cele mai frumoase fete pentru sezonul al treilea al show-ului televizat.

Luni, 4 iunie 2012, la Palas vor avea loc spectacole de pian şi vioară, demonstraţii de dans, iar seara, pe scena din Palas Mall, va urca îndrăgitul Connect-R, vedeti tot programul aici.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sambata, iesenii sunt asteptati la Iasi sa lanseze cele mai multe lampioane din lume | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top