Auto - Moto

Morgan Aero SuperSports un nou bolid in Iasi

In ultimii ani, desi avem parte de o criza financiara de care nu mai reusim sa scapam, pe strazile orasului care sunt printre cele mai proaste din tara circula bolizi extrem de scumpi.
Cu un an in urma, un notar din Iasi si-a achizitionat un Morgan Aero 8, o masina in valoare de aproximativ 100.000 de Euro ce are sub capota un motor de 4298 cmc, 32 de valve si o putere impresionanta de 335CP, ei bine in ultimele zile prin Iasi circula un alt Morgan, dar de aceasta data modelul Aero SuperSports, pozele fiind surprinse de un forumist AutoMotorClub.com
Aceasta este o masina construita din aluminiu cu specificatii de lux. Sub capota se gaseste un motor V8 produs de BMW cu o capacitate de 4.8 litri, ce dezvolta o putere de 367CP si este cuplat la o cutie de viteze in sase trepte, manuala sau automata, dupa preferinte.
Costul de achizitionare al unui Morgan Aero SuperSports este de aproximativ 129.500 de Euro plus taxa speciala pentru a trece volanul pe partea stanga, in cazul in care este necesar si asta pentru ca vorbim despre o companie Britanica ce are la baza o istorie foarte interesanta.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Twitted by ebogdan

  2. Pingback: Tweets that mention Un nou bolid de lux pe strazile Iasului: Morgan Aero SuperSports | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top