Fashion

David Beckham in lenjerie pentru H&M!

David Beckham a pozat in lenjerie intima pentru noua lui colectie creata pentru retailerul suedez H&M. Daca pana acum a pozat doar in ipostaza de model, David Beckham revine in forta insa de aceasta data si in calitate de designer. Acesta a creat o linie de lenjerie intima pentru barbati mult mai accesibila la pret pentru H&M ce va fi disponibila in magazine si in mediul online incepand cu luna Februarie.  Se pare ca H&M ne surpinde in fiecare sezon colaborand cu nume celebre din industria modei, insa de aceasta data pe lista numelor de lux s-a inscris David Beckham, care se pare ca va avea un succes garantat, deoarece colectia creata de el este una dintre cele mai asteptate si ravnite evenimente pentru inceputul de an.

Colectia Bodywear pentru H&M, creata de fotbalistul  englezesc,  cuprinde  piesele de baza in lenjeria masculina: modele clasice de chiloti si boxeri, maiouri, tricouri, pantaloni scurti si pijamale.

David Beckham a declarat: “Intotdeauna am lucrat in echipa – a fost un aspect cheie al vietii mele si am descoperit ca la fel a fost si in cazul dezvoltarii acestei linii. Impreuna cu echipa de design ne-am concentrat asupra senzatiei la atingere, croiala si stil, pentru a ma asigura ca acest produs nu este decat unul pe care l-as purta, dar pe care mi-as pune numele cu mandrie.”

Cum va place lenjeria creata de David? Noua ne place si lenjeria si designerul!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top