Stiri

ECCO Romania in Palas Mall Iasi

ECCO deschide pe 31 mai primul său magazin UNITY din România, în Palas Mall din Iași. Pornind de la atenţia deosebită acordată design-ului, la eficientizarea spațiului de expunere și până la îmbunătățirea experienței de cumpărare, noul magazin a fost gândit după valorile conceptului UNITY. În perioada 1-4 iunie, noii clienți sunt întâmpinați în cel mai nou magazin ECCO cu o promoție specială: 30% reducere la a doua pereche de pantofi sau geantă cumpărată până pe 4 iunie.

Noul concept UNITY conferă magazinului o imagine mai modernă, mai elegantă și mai sofisticată. Față de conceptul anterior, Unity este ilustrat atât printr-un spaţiu mai aerisit, în care produsele ECCO ies mult mai bine în evidență, printr-un decor special al vitrinelor, cât şi printr-un sistem de sonorizare performant, care întregește experiența cumpărătorilor datorită muzicii ambientale special create pentru clienții ECCO. Noul tip de magazin ECCO îşi propune să fie un spațiu primitor pentru cei mai diverşi vizitatori, dar care au un singur interes comun: încălțămintea confortabilă și de calitate.

Victor Tighinean, Managing Director ECCO România, declară: „ECCO International a implementat conceptul Unity în diferite magazine din întreaga lume încă din 2011. A venit rândul nostru să îmbunătățim experiența consumatorului ECCO și în România. Nu întâmplător am lansat conceptul în Iași, Palas Mall fiind unul dintre cele mai interesante proiecte de retail din afara Bucureştiului. În ciuda conceptului complet nou pe piața locală, ne așteptăm ca startul să fie dificil, în orice centru comercial fiind nevoie de minim 1 an pentru a atinge profitul. Dar suntem convinși că acest proiect va avea succes.

Pregătim un proces amplu de refitting al magazinelor noastre din toată țara, astfel încât să facem trecerea completă la conceptul Unity. Pe termen lung, planul nostru este să deschidem 2 – 3 magazine pe an, mai ales în orașele mari, cu peste 300.000 de locuitori și în capitală”.

Magazinul ECCO din Palas Mall se întinde pe o suprafață de 103 mp și este cel de-al 13-lea magazin ECCO din țară.

ECCO Shoes International este în top 3 al celor mai mari producători de încălțăminte din lume, cu vânzări de 20 de milioane de perechi în peste 5.500 de locații, dintre care 1.000 de magazine monobrand, în peste 90 de țări din lume. Ghidându-se după filozofia brandului – „încălţămintea trebuie să se potrivească piciorului şi nu invers” – ECCO colaborează cu institutul de cinetică din Köln pentru a-şi îmbunătăţi continuu performanţele produselor sale.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top