Stiri

E Februarie! E luna rasfatului si a iubirii!

Mainile sunt TOTUL. Ce ai putea face fara ele? Exprima sentimente, fac tot ce e mai greu, alina durere sau aduc mangaiere. Ai putea simti dragostea la fel fara ele? Si rasplata lor care e?
Poate nu realizam cat de importanta e ingrijirea lor mai ales pentru ea.
Ea are nevoie de o atenţie specială şi îngrijire suplimentară tot timpul. Spune-i că ai grijă, da-i o asigurare de a fi acolo de partea ei, fa-o sa se simta speciala fiindca ea face tot ce este necesar pentru tine nu? Trimite-o la noi. De ce?

Daca mainile ei sunt fericite EA e fericita, daca culoarea de pe unghii o va face sa zambeasca si pielea stralucitoare o relaxeaza dupa o zi de spa, de ce nu? Tu de cate ori o ii rasplatesti mainile pentru atentie, pentru milioane de vase spalate, pentru atingerile delicate ce ti le ofera? Hmm … Nu raspunde,stiu deja.

Si acum doamnele mele … are rost sa va mai spun? Feminitatea voastra este exprimata prima data prin intermediul mainilor, senzualitatea emanata de ele va poate ridica moralul, increderea in fortele proprii si siguranta! Greu de crezut? Nu cred! Si stiti de ce nu? Problema e lipsa de timp, de bani sau pur si simplu deplasarea … a venit timpul sa le rezolvam sau mai bine zis sa le rezolv eu pentru voi.

Hai sa facem un test si daca vei fi nemultumita draga mea, vei primi a doua sedinta gratuit sau banii inapoi. Te poftesc la un rasfat pe cinste pentru mainile tale.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook Andreea Oprea Nails.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top