Stiri

Spatii comerciale aproape de centrul orasului la preturi promotionale

Oferta imbatabila a Uil Casa Imobiliare: spatii comerciale aproape de centrul orasului, la preturi promotionale
Uil Casa Imobiliare vine cu o oferta atractiva pentru firmele iesene care doresc sa inchirieze un nou spatiu comercial, intr-o zona apropiata de centrul Iasului.
Astfel, Uil Casa Imobiliare propune spre inchiriere un Complex Comercial situat intr-o zona semicentrala a orasului, avind o suprafata de peste 15 000 mp.
Spatiile sint compartimentate si amenajate la standarde moderne, fiind precompartimentate in magazine de cite 30/50/ 100 mp sau, la cerere, de peste 200 mp.

Compartimentarea interioara este flexibila si se realizeaza din pereti dubli/simpli de gipscarton. Finisajele interioare cuprind pardoseli suprainalte din granit si mocheta pentru trafic intens, plafoane false fonoizolante, tamplarii aluminu.
Contorizarea este independenta pentru fiecare magazin comercial, la fel fiind si sistemele de climatizare cu aer rece din ventiloconvectori, retelele IT cu rack-uri si prizele in stalpi laterali.

Centrul va fi dotat cu sisteme de voce-date, televiziune si internet, videointerfon, centrala de alarmare, detectie si supraveghere.
Acest proiect de investitii este un etalon pentru Iasi, datorita conceptului de organizare si dezvoltare a magazinelor de tipul celor de la Siraj“, spun reprezentantii Uil Casa Imobiliare.

Pentru mai multe detalii sau pentru a inchiria spatiul dorit din acest Complex Comercial, apelati fara rezerve la specialistul Iulian Ursache (telefon: 0754.859.801) sau acccesati: www.spatii-iasi.ro.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top