Evenimente

Hipermarketul Auchan City Iași a împlinit “1 an”

Specialistul alimentar al orașului sărbătorește alături de clienții săi un an de prețuri mici. Astăzi hipermarketul Auchan City Iași împlinește 1 an de când și-a deschis porțile și sărbătorește alături de toți clienții săi cu sute de promoții, diverse surprize si toate prețurile mici. Sărbătorim un an în care ne-am consolidat, ne-am adaptat și am inovat în favoarea clienților noștri. Sărbătorim un an în care clienții s-au putut bucura de “diferența Auchan”:

 un concept nou de magazin pe o suprafață de vânzare de 5000 m2 -fashion discount- în inima orașului
 cea mai largă gamă de produse alimentare
 întotdeauna prețuri mici
 întotdeauna prospețime
 întotdeauna rapiditate
 întotdeauna cu zâmbetul pe buze

“La aniversarea primului an de existență în Iași, alături de echipa mea, doresc să mulțumesc tuturor clienților pentru fidelitate. Misiunea noastră principală este de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii clienţilor noştri şi sper ca toţi clienţii să se bucure şi mai mult de « diferenţa Auchan » în cadrul unui magazin modern, confortabil şi ieftin.”
Natalia Nicolae, Director Hipermarket Auchan City Iași

La nivel internațional, Auchan este al 10-lea grup de distribuție din lume, Grupul Auchan este prezent în 12 țări și are 287.000 angajați. Este organizat pe 5 divizii: hipermarketuri, supermarketuri, divizia imobiliară pentru comerț (Immochan), banca și comerț online.

În Romania, Auchan are 11 magazine, fiind prezent în cele mai mari orașe.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top