Stiri

Ieșenii vor aeroport – Vocea ieșenilor care merită un aeroport modern și sunt dispuși să schimbe lucrurile!


Orașul Iași merită să fie conectat direct în secolului 21 cu alte centre urbane europene printr-un aeroport accesibil atât nouă, cetățenilor, cât și turiștilor și investitorilor străini! Ieșenii vor aeroport a pornit din inițiativa a cinci tineri care își doresc mai mult de la orașul în care locuiesc!

Pe 17 octombrie, grupul de inițiativă va publica primul raport anual de activitate cu scopul de a asigura transparența proiectului de dezvoltare al Aeroportului International Iași, de a informa comunitatea ieșeană și de a urmări realizarea/livrarea proiectului în parametrii temporali și calitativi specificați. Testul final este de a restabili încrederea că, odată cu modernizarea Aeroportului Internațional Iași, se va reuși revitalizarea economică, turistică, culturală în comunitatea ieșeană.

Raportul a fost conceput, în principal, ca un raport de monitorizare a lucrărilor la noua pistă având scopul de a urmări evoluția activității de construcție a acesteia și de a avea asigurarea că vor fi respectate termenele și condițiile prevăzute. Obiectivul este de urmări ca noua pistă să fie funcționabilă și să permită operarea curselor aeriene în cel mai scurt timp. Astfel, activitatea de monitorizare a lucrărilor se va face lunar, urmând a fi publicat un raport la fiecare trei luni, în care va fi prezentat stadiul lucrărilor.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top