Stiri

Restaurant Tirol in noul Hotel International din Palas

In toamna acestui an se va desschide in interiorul complexului comercial Palas si un hotel de patru stele. Hotel International **** din Iasi face parte dintr-un grup hotelier autohton detinut de familia lui Dan Radu Rusanu, astfel de unitati de cazare mai existand si in Sinaia si Bucuresti, toate fiind de patru stele. Hotelul va avea mai multe functii si facilitati precum va detine sali de conferinte, cafenele, restaurante si magazine, accesul in incinta facandu-se din jur imprejurul acestuia.

Hotel International de patru stele din Iasi va oferi 169 de camere din care 8 apartamente, 20 junior suite, 130 de camere duble si 2 camere destinate persoanelor cu dizabilitati, din serviciile oferitse se numara SPA, piscina, masaj, dusuri emotionale si sala de fitness, 8 sali moderne de conferinta ce pot gazdui de la 20 pana la 450 de persoane, doua restaurante, din care unul este cu specific traditional romanesc si unul tirolez, 2 baruri la parterul hotelului.

Unul din lucrurile de exceptie este ultimul etaj, 11 la numar unde se gaseste Sky Lounge de unde se poate admira o priveliste de exceptie deasupra Iasiului si a celui mai mare complex urbanistic din Sud-Estul Europei, Palas. Hotelul International Iasi ofera si Exclusiv Lounge, un spatiu dedicat intalnirilor de afaceri private.

Restaurant Tirol este amplasat la parterul hotelului de patru stele de la Palas si va avea un specific originar din provinciile Salzburg si Carintia in partea estica, Elvetia si Voralberg in partea vestica si Germania in nord. Daca inchideti ochii pentru cateva secunde si va ganditi la Tirol ar trebui sa va apara in minte casute mici ascunse printre dealuri, asezari linistite si intinse de-a lungul muntilor Alpi si piscuri acoperite cu zapada dar si la personaliati celebre precum Mozart, Christian Doppler, Cristalele Swarovski, valsul tirolez sau snapsul tirolez.

Grupul International detinut de catre familia Dan Radu Rusanu se va deschide in toamna acestui an, lucrarile sunt aproape gata, ramanand doar micile finisari si amenajarea acestuia. Restaurantul Tirol se regaseste in toate locatiile grupului International, deschiderea acestuia fiind mentionata si pe situl oficial al lor.

Galerie Foto

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

6 Comments

6 Comments

  1. Pingback: Hotel International **** | Iasi 4u

  2. Pingback: Restaurant Tirol | Iasi 4u

  3. Remus

    September 5, 2013 at 11:40 pm

    Locuri de munca pentru RESTAURANT mai sunt disponibile?

  4. raluca

    October 11, 2013 at 9:24 am

    S-au facut deja angajarile !?? Unde putem sa depunem cv-ul ?!

  5. Pingback: Pleiada: Primul Hotel de 5 stele din Iasi | Iasi 4u

  6. Pingback: Sofia Sky Lounge Hotel International Palas | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top