Stiri

Actiune caritabila din partea Clubului Rotaract, Hypnotic si iasi4u

actiune caritabila iasiIn urma petrecerii o organizate in Club Hypnotic de catre Rotaract si iasi4u s-au adunat fonduri substantiale pentru copii a caror soarta nu a fost prea norocoasa cu ei, petrecerea “Ajuta distrandu-te” din data de 17 decembrie a adus pentru copii hainute, alimente, dulciuri si jucarii, banii strangandu-se de pe urma invitatiilor de acces in Clubul Hypnotic. “Ne pare bine ca am putut fi de ajutor acestor copii si in acest an, al patru-lea an la rand si multumim partenerilor nostri, adica Clubului Hypnotic si sitului iasi4u.ro speram ca si la anul sa putem conta pe ei pentru a lumina din nou pe chipurile acestor copii minunati cu care soarta nu a fost asa de darnica.a declarat Antohie Andrei, presedintele clubului Rotaract Iasi.

In urma actiunii caritabile acesti copii au avut parte de o mica bucurie ce i-a facut sa mai uite de suferinta prin care trec, fericirea s-a gasit pe chipul lor dar si pe cele a organizatorilor care au fost asteptati cu un mic spectacol de Craciun.

actiune caritabila iasi actiune caritabila iasi

actiune caritabila iasi actiune caritabila iasi

actiune caritabila iasi actiune caritabila iasi

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan

    December 23, 2008 at 5:20 pm

    Au mai scris despre aceasta actiune caritabila si cotidianul Buna ziua Iasi, articolul si fotografiile le puteti gasi aici:  http://www.bzi.ro/Campania-ajuta-distrandute–A39926.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top