Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Grasu XXL Live @ Time Out, 15 Martie

Grasu XXL Live @ Time Out, 15 Martie
Hey hey hey!
Anul trecut a iesit nebunie, asa ca Sambata asta hai sa facem galagie si mai mare pentru Grasu XXL, un showman care nu mai are nevoie de nici o prezentare.
Vin si Maria si Ioana, cele doua fete suspecte care au intrat in istorie pentru ca nu lasa amprente, asa ca e posibil sa ajungem si prin Olanda. Citeste tot…

Carla’s Dreams @ Live la Fratelli Iasi, 16 februarie

Carla's Dreams @ Live la Fratelli Iasi, 16 februarie
“Acele tale îmi fac tattoo sub piele
Îmi schimbă sângele-n vene
Și-aș vrea să-mbatranim în doi”
Citeste tot…

O primavara de Sentimente cu Loredana la Iasi @ Casa de Cultura a Studentilor, 7 martie

O primavara de Sentimente cu Loredana la Iasi @ Casa de Cultura a Studentilor, 7 martie
Anul acesta, primavara vine cu cele mai frumoase sentimente! Loredana incepe pe 1 martie turneul national “Sentimente”, care va cuprinde concerte in mai multe orase din Romania. Artista va concerta pe 7 martie in Iasi, la Casa de Cultura a Studentilor.
Citeste tot…

Concert Tudor Gheorghe – “Tot Degeaba”, 9 decembrie

Concert Tudor Gheorghe – "Tot Degeaba", 9 decembrieTudor Gheorghe, artistul care cântă despre durerile, bucuriile, amarul şi dragul poporului român, revine pe scenă, pe 9 decembrie, în acompaniamentul unei orchestre impunătoare, spre a le dărui spectatorilor cântece cu o puternică încărcătura emoţională. Cei prezenţi vor putea asista la una dintre cele mai grandioase producţii artistice prezentate de un artist român.
Este un spectacol care îi adună într-un singur loc pe românii care nu şi-au pierdut speranţa şi trăiesc la intensitate maximă emoâiile puternice transmise de unul dintre cei mai valoroşi oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe.
Faţă de celelalte spectacole din seria “Degeaba”, de această dată, maestrul Tudor Gheorghe revine cu un repertoriu îmbogăţit, adaptat noilor elemente instalate în peisajul politic autohton, un spectacol unic, alături de orchestra simfonică alcătuită din peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock.
Citeste tot…

Turneu Aniversar de 25 de ani - Stefan Hrusca - “Seara Craciunului Nost’”, 24 decembrie

Turneu Aniversar de 25 de ani - Stefan Hrusca - "Seara Craciunului Nost'", 24 decembrieCele mai frumoase colinde vor încălzi din nou inimile românilor: Ştefan Hruşcă revine acasă, de pe meleaguri indepărtate, pentru un turneu aniversar! În luna decembrie, vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă, se va face auzită de-a lungul şi de-a latul ţării şi va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietorare ale colindelor tradiţionale româneşti.
Iesenii vor primi nepreţuitul dar muzical pe 24 decembrie, la Teatrul National Vasile Alecsandri. Cei prezenţi la întâlnirea cu îndrăgitul colindător maramureşean vor avea ocazia să asculte, pe parcursul a două ore melodii precum “Florile Dalbe”, “Trei Păstori”, “Afară ninge liniştit”, “Linu-i lin”, “Sfântă-i sara de Crăciun” şi “Ziurel de ziuă”.
Citeste tot…

Concert Directia 5 de 25 de ani la Iasi, 11 decembrie

În cadrul concertului aniversar Direcţia 5 vor fi invitaţi să li se alăture toţi acei care au făcut parte din trupă de-a lungul celor 25 de ani. Printre cântăreţii care vor urca pe scena evenimentului se numără chitaristul Răzvan Mirică, toboşarul Florin Ionescu, solistul Dragoş Bădoi, care au făcut parte din formula iniţială a trupei, dar şi Gabi Nicolau, cel care s-a alăturat trupei în 1994.
Pentru concertul „25 de ani împreună cu Direcţia 5”, băieţii pregătesc cântece compuse pe parcursul întregii lor cariere. Vor începe cu piesele cuprinse pe primul disc „La vulturul de mare cu peştele în ghiare”, lansat în 1992, şi vor încheia cu cele mai recente compoziţii ale lor, din 2016.
Pret bilete : 40 , 60 , 80 lei.
Citeste tot…

Eveniment artistic de excepție susținut de Grigore Leșe la Iași

Eveniment artistic de excepție susținut de Grigore Leșe la IașiDuminica, 13 noiembrie 2016, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași va avea loc evenimentul artistic „Praguri – hori și zicăli din ritualul de nuntă”, cu participarea lui Grigore Leșe, a Tarafului din Sângeorz Băi și a horitoarelor Lenuța Purja și Zamfira Mureșan. Concertul este organizat de către Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor în parteneriat cu Asociația Familia Tradițională, în cadrul ediției a VI-a a Zilelor Pro Vita Iași – A fi sau a nu fi căsătorit? O întrebare a omului. (9 – 13 noiembrie).
Evenimentul își propune, pe de o parte, să promoveze valori autentice, tradiționale românești, iar pe de altă parte, să sprijine în mod concret pe cei aflați în nevoie. În acest sens, sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru bursele de studiu Mitropolitul Iosif Naniescu, prin care sunt ajutați lunar 20 de copii aflați în risc de abandon școlar, din județele Iași, Botoșani și Neamț. Citeste tot…

Delia & Band Live @ Skin Music Lounge, 7 octombrie

Delia Live @ Skin Music Lounge, 7 octombrie
Hope everyone has made plans to join us this weekend on #SKIN because we have the most sexiest, passionate and talented Romanian artist.
Citeste tot…

Concert Direcția 5 @ Palatul Culturii, 27 septembrie

11139972_852423098159188_15366480282192310_n
Regenerăm planeta!
Te așteptăm duminică, 27 septembrie, în Piața Palatului Culturii din Iași, de la ora 19.30, la concertul Direcția 5, oferit de Veolia!
Anii cei mai buni sunt cei ce vor urma!
Citeste tot…

Concert FUEGO @ Casa Studentilor, 25 aprilie

Concert FUEGO @ Casa Studentilor, 25 aprilieAsociaţia “Alternative Culturale” Iaşi, în parteneriat exclusiv cu Antena Stars şi Spy News, prezintă turneul naţional de primăvară “Trăiesc!” reprezintă tabloul întreg al activităţii mele de până acum.
Cântecele mele de ieri şi de azi, experienţele prin care am trecut şi pe care le-am transpus ulterior în melodii, vor răsuna pentru voi, înşiruindu-vă picturi de vise.
Cred că muzica ne mai poate salva şi mai cred că acest spectacol este un fragment important din ceea ce însemn eu.
Aşadar, cei care nu cunosc cu adevărat activitatea mea muzicală, mă pot descoperi acum, iar admiratorii mei vor afla pentru ce-am trăit şi de ce… TRĂIESC!”. Citeste tot…

ANULAT !!! Concert Proconsul Live @ Hunter’s Pub, 12 februarie

Concert Proconsul Live @ Hunter's Pub, 12 februarie
Joi, 12 februarie 2015, esti invitat sa iei parte la un super concert Proconsul!
Unde? In Hunter’s Pub bineinteles!
Nu rata ocazia de a canta piesele preferate fata in fata cu artistii tai favoriti! Citeste tot…

Concert VAMA Live @ London Iasi, 22 iulie

10494687_689188077784065_7879863295610437417_n
Marti, 22 iulie 2014, incepand cu ora 20:30, London Iasi, situat la parterul Hotelului Astoria din Piata Unirii, va invita la un concert live a trupei Vama. Pretul unui bilet este de 30 de lei pentru femei si 50 lei pentru barbati. Citeste tot…

Mandinga in “Viva la Vida” @ Time Out, 14 iunie

Viva la Vida @ Time Out, 14 iunie
On saturday we’ll take a journey deep into the South American culture, as their “fiesta” is one of the most appreciated parties and their ethnic clothing became such an inspiration for fashion. Citeste tot…

Directia 5 live @ Fratelli Lounge & Club, 18 aprilie

Directia 5 live @ Fratelli Lounge & Club, 18 aprilieVineri, 18 aprilie 2014, incepand cu ora 23:30, Fratelli Lounge & Club situat la Palas te invita la un show live alaturi de trupa Directia 5.
Va o seara magica dedicata tuturor celor indragostiti pentru ca va fi o seara cu momente magice.
Informatii si Rezervaru la 0756.56.11.11.
Fratelli reserves the right to select its clients, due to the capacity of the locations and the reservation list.
Access +18. Citeste tot…

Milk and Sugar @ Skin Music Lounge, 11 aprilie

Milk and Sugar @ Skin Music Lounge, 11 aprilieMilk and Sugar bifeaza vineri, 11 aprilie si orasul Iasi pentru o seara de distractie absoluta in clubul Skin Music Lounge, situat pe strada Sf. Lazar nr. 37. Petrecerea incepe odata cu ora 23:00 si marcheaza unul din evenimentele ce vin odata cu primavara. Cu siguranta ati auzit piesa celor de la Milk & Sugar intitulata “Canto Del Pilon”, un hit ce a sunat pe toate posturile de radio dar si in toate cluburile din lume. Citeste tot…

Concert Vama @ Dublin Pub, 4 aprilie

Concert Vama @ Dublin Pub, 4 aprilie

Jack Daniel’s Studio No. 7 brings you Vama in a very special performance! Go live this April 4th starting 22:00 hours in Dublin Pub Iasi. Citeste tot…

Concert Pinholes & Nava Mamă @ Baia Turcească, 4 aprilie

Concert Pinholes & Nava Mamă @ Baia Turcească, 4 aprilieBrain Events și Studioul de Bază vă oferă motive să reveniți la Baia Turcească, vineri 4 aprilie începând cu ora 22, pentru un eveniment dedicat muzicii alternative și post-rock alături de:
Pinholes - Best Alternative Newcomer, Metalhead Awards 2013.
”Nu e uşor să priveşti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce însoțesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate.
Patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/ încăpățânat zgomotul unei zone decolorate, amuțite de absența liderilor si a voinței, gata să testeze limitele înguste ale lungului drum spre vârf. Citeste tot…

Concert “Pasarea Rock” @ Casa de Cultura a Studentilor, 10 aprilie

Concert "Pasarea Rock" @ Casa de Cultura a Studentilor, 10 aprilie Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică prezintă proiectul Pasărea Rock, printr-un concert ce va avea loc la CASA STUDENTILOR DIN IASI. Cel mai nou proiect muzical al celor trei artişti care, ajunşi la vârsta maturităţii artistice, aleg cu înţelepciune să nu se rupă de trecut, ci să căute în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă.
Spectacolul, care va dura mai mult de două ore, va fi unul complet: lumini, sunet, scenografie costume deosebite, iar prezenţa lui Mani Neumann, supranumit “violonistul diavolului”, în calitate de invitat special va condimenta concertul cu intervenţiile sale diabolice. Citeste tot…

Robin and the Backstabbers @ Underground Pub, 2 noiembrie

Robin and the Backstabbers @ Underground Pub, 2 noiembrieRobin and the Backstabbers vine la Iasi in Underground Pub, sambata, 2 noiembrie 2013. Trupa canta un pop melodramatic si este de origine din Bucureşti, înfiinţat în 2010.
Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan(tobe) şi Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară). Citeste tot…

Concert Directia 5 @ Hunter’s Pub, 1 noiembrie

Concert Directia 5 @ Hunter's Pub, 1 noiembriePe 1 noiembrie 2013, Directia 5 vine la Iasi pentru lansarea noului album “Zambetul face Minuni”.
Concertul va avea loc in Hunter’s Pub din incinta Casei Vânătorului din Parcul Expozitiei, Copou, vineri, 1 noiembrie incepand cu ora 21:00.
Informatii si Rezervari la 0752 005 052.
Citeste tot…

Omul cu Sobolani LIVE @ Zona, 18 octombrie

Omul cu Sobolani LIVE @ Zona, 18 octombrieOmul cu Sobolani LIVE in Zona, vineri, 18 octombrie 2013. Omul cu Sobolani este una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania.
A fost infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 16 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas). Citeste tot…

Cross Medio LIVE @ Back Door, 18 octombrie

Cross Medio LIVE @ Back Door, 18 octombrieVineri, 18 octombrie 2013, Back Door Caffe, situat pe Str. Grigore Ghica, Nr. 14 (parcarea Univ. Petre Andrei), te invita incepand cu ora 22:30 la Cross Medio Live, o mega petrecere cu multa muzica buna si live si Dj Dream.
Informatii si Rezervari la 0371353888.
Intrarea este gratuita.
Mai multe informatii gasiti la Back Door Caffe. Citeste tot…

Concert Suie Paparude @ Underground Club, 5 octombrie

Concert Suie Paparude @ Underground Club, 5 octombrieSambata, 5 octombrie 2013, are loc la Underground Club, incepand cu ora 21:00, un mega concert live sustinut de trupa Suie Paparude.
Biletele se pot achizitiona in seara evenimentului de la intrarea in Club Underground.
Pentru Informatii si Rezervari: 0735 004 001.
Citeste tot…

Concert Stefan Banica in Iasi Turneul national “Alerg printre stele” @ Teatrul National, 12 noiembrie

Concert Stefan Banica in Iasi Turneul national “Alerg printre stele” @ Teatrul National, 12 noiembrieStefan Banica le da intalnire fanilor sai ieseni pe 12 noiembrie, de la ora 19.30, la Teatrul National. Concertul din Iasi face parte din turneul national de amploare, care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in 10 dintre cele mai importante orase din tara si care va purta numele celui mai recent single semnat Stefan Banica – “Alerg printre stele”. “De-abia astept sa ne vedem in luna noiembrie la concertele turneului 2013 - “Alerg printre stele” - si sa ne bucuram unii de altii. Ca de obicei, noi cantam, iar voi faceti atmosfera! Impreuna putem crea seri de neuitat. Va astept cu mic, cu mare sa alergam printre stele, sa fim liberi, sa uitam pentru doua ore de toate grijile si sa ne sarbatorim prin muzica.” - Stefan Banica. Citeste tot…

VAMA @ Skin Summer Lounge, 12 iulie

VAMA @ Skin Summer Lounge, 12 iulie
This Friday, We proudly present VAMA, one of Romania’s most popular rock bands.
The band’s music is highly associated with the sea. Sometimes furious, other times calm, yet always completely free – this is the spirit that VAMA embodies. And this made it popular for more then a decade. The band performs for people who speak their minds and than sing aloud about it. Citeste tot…

 Pagina 1 din 2  1  2 »


Ultimele Stiri si Evenimente:

Curățenia de primăvară în spații industriale și 3 aspecte pentru rezultate EXCELENTE
Shopping în culorile primăverii la Felicia
Afla unde se vor amplasa cele 20 de radare fixe din oras
TOP cele mai apreciate 3 mărci de anvelope de vară
Agentie de Bone
Turul Gourmand - Minunile Iașului, 1 Aprilie
Aparate anticartite pentru cei care au ales sa stea la casa
Top 5 Stiri din Iasi, Luni 19 Martie
SUSHIVO - cel mai nou loc cu Sushi din Iasi acum si in Palas Mall
Targ de Turism @ Palas

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...