Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Hanu Ancuţei premiat pentru cea mai bună gastronomie tradiţională

Hanu Ancuţei premiat pentru cea mai bună gastronomie tradiţionalăHanului Ancuţei din comuna Tupilaţi, judeţul Neamţ, i-a fost decernat, la Premiile Margareta de Aur oferite de ANTREC (Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural), pe 23 octombrie, Premiul special pentru aducerea în actualitate a reţetelor tradiţionale. “Hanu Ancuţei este locul de poveste unde regăsim bucătăria moldovenească autentică, în care se pune mult accentul pe produsele din zonă. După ce veţi fi convinşi de preparate precum tocăniţă de berbecuţ cu legume, nelipsitele poale-n brâu şi vinul roşu moldovenesc de la han, puteţi cumpăra pentru acasă, din Cămara Ancuţei, dulceţuri, şerbeturi, zacuscă, plăcinte, cozonaci şi multe alte bunătăţi”, a argumentat juriul acordarea acestei importante distincţii. Citeste tot…

Muzica lautareasca cu Nelu Ploiesteanu la Hanu Ancutei, 16 aprilie

Muzica lautareasca cu Nelu Ploiesteanu la Hanu Ancutei, 16 aprilieIn orasul Iasi muzica lautareasca de calitate lipseste de ceva ani din localuri, dar in schimb Restaurantul Hanu Ancutei organizeaza luni, 16 aprilie in a doua zi de Paste, o petrecere lautareasca, a carei invitat special este maestrul Nelu Ploiesteanu si Vasile Pantiru.
Si ca legenda Hanului sa mearga mai departe, seara va fi organizata intr-un stil deosebit ce va avea meniuri traditional romanesti.
Meniul serii costa 150 Lei de persoana si include multe surprize si bunataturi. Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Centrul Comercial Felicia și Librarium vă invită la jocuri LEGO pentru copii!
SEO 2018. Ce presupune optimizarea site-urilor pentru businessurile online
Depanero devine partener Vodafone Happy Mall
Avantajele centralelor pe peleți
Pest Repeller pentru o locuință fără dăunători
2019 Hyundai Santa Fe
Top 5 Stiri din Iasi, Joi 22 februarie
5 sfaturi pentru a rezista renovării biroului
65.000 euro pentru un nou Skate Park la Iasi
Joia consumatorului de Kruditati, 22 februarie

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...