Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Brandul American de moda Guess a deschis la Palas Mall Iasi, primul magazin din regiune

Guess, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, a deschis în acest week-end, la Palas Mall Iaşi, primul său magazin din nord-estul ţării. Acesta este situat la parterul Palas Mall şi are o suprafaţă de aproximativ 135 mp.
În reţeaua grupului Iulius, brandul american mai deţine alte două unităţi, la Iulius Mall Timişoara şi Iulius Mall Cluj. Magazinele monobrand Guess sunt operate în România, în exclusivitate, de societatea Unic Brands. Citeste tot…

Bulgarini Fashion, un nou magazin pentru barbati in Iulius Mall

Bulgarini Fashion, un nou magazin pentru barbati in Palas MallBulgarini Fashion lansează în România brand-ul premium BULGARINI ®, dedicat bărbaţilor care îşi doresc un look complet masculin. BULGARINI este unul dintre cele mai bine cotate branduri de haine şi accesorii din Italia şi se adresează bărbatului stilat şi pretenţios, atent la orice detaliu când vine vorba de ţinuta sa de zi cu zi.
Compania a fost înfiinţată în anul 1965, deţine o reţea de zeci de magazine în Italia şi se află în plină expansiune europeană. S-a extins deja în Muntenegru, iar acum a ajuns în România.
Odată cu deschiderea magazinului din Iaşi, devenind client BULGARINI®, veţi avea parte de o experienţă unică. Produsele sunt finisate manual în Italia şi sunt confecţionate din fibre naturale care oferă o senzaţie unică de confort. Citeste tot…

Un nou magazin de haine la Iasi in Iulius Mall: Eponge Fashion Paris

Un nou magazin de haine in Iulius Mall: Eponge Fashion ParisRecent, brandul de modă Eponge Fashion Paris a deschis la Iulius Mall Iaşi cel mai mare magazin din nord-estul ţării. Situat la etajul doi al mall-ului, în apropierea zonei de food court, magazinul ocupă o suprafaţă generoasă de aproximativ 1.450 de mp.
Eponge Fashion Paris este un brand tânăr, care interpretează tendinţele de pe podiumurile de modă internaţionale şi le transpune în colecţii caracterizate de rafinamentul, luxul şi nonconformismul chic al stilului parizian. Citeste tot…

Rhea Costa in exclusivitate la Iasi, la Massimo Multibrand Bountique

Rhea Costa in exclusivitate la Iasi, la Massimo Multibrand BountiqueÎn cadrul unui eveniment unic pe plan local, organizat vineri, 25 mai 2012, echipa magazinului Massimo din Iulius Mall, împreună cu Rhea Costa & Malvensky au creat o lume a romantismului, în care clientele şi colaboratoarele apropiate au trăit preţ de câteva ore, momente speciale, printre voaluri, mătăsuri și bijuterii prețioase. Citeste tot…

Grandi Firme Outlet din decembrie la Iasi

Grandi Firme Outlet din decembrie la IasiIn luna decembrie 2011, se deschide pe Calea Chisinaului nr. 23 A (in locul fostului Studio Velluto) Grandi Firme Outlet, cel mai mare outlet din Iasi ce se intinde pe o suprafata de 1300 mp.
Dupa deschiderea celui de-al treilea magazin din tara la Timisoara, Grandi Firme Outlet deschide primul magazin si in Moldova la Iasi. Conceptul magazinului este de tip bontique, acesta apartinand unui renumit studio italian de arhitecti si designeri de interior, adica avem parte de aceasi oameni care s-au ocupat de toate magazinele din lume LIU JO.
Grupul Yoox este partener global in vanzari a celor mai de succes branduri de design si fashion. Grupul are magazine renumite in Statele Unite ale Americii, Europa, si Asia, acest grup YOOX.MI fiind chiar listat la bursa din Milano.
Pentru Grandi Firme Outlet s-a ales optiunea de magazine stradale in loc de Centru Comercial datorita politicii de imagine. Citeste tot…

C&A, H&M deschid magazine la Iasi si in tara

C&A, H&M si multi altii investesc in plina crizaIn plina criza, marii investitori stiu ca atunci cand e greu trebuie sa investesti pentru ca altfel sfarsitul este din ce in ce mai aproape. In toata tara se deschid noi centre de retail, de exemplu la Sibiu, Altex investeste in extindere 3 milioane de euro, in septembrie C&A va deschide o unitate ce se intinde pe 1.200 metri patrati in incinta complexului comercial. Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Centrul Comercial Felicia și Librarium vă invită la jocuri LEGO pentru copii!
SEO 2018. Ce presupune optimizarea site-urilor pentru businessurile online
Depanero devine partener Vodafone Happy Mall
Avantajele centralelor pe peleți
Pest Repeller pentru o locuință fără dăunători
2019 Hyundai Santa Fe
Top 5 Stiri din Iasi, Joi 22 februarie
5 sfaturi pentru a rezista renovării biroului
65.000 euro pentru un nou Skate Park la Iasi
Joia consumatorului de Kruditati, 22 februarie

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...