Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Black Ink - un nou magazin multibrand la Iulius Mall

Black Ink - un nou magazin multibrand la Iulius MallRecent, portofoliul Iulius Mall a fost completat de un nou magazin, dedicat pasionaţilor de modă. Black Ink, situat la etajul întâi al mall-ului, îi întâmpină pe ieşeni cu un concept nou, care aduce mai aproape branduri renumite pentru rafinament, calitate şi stil. Magazinul multibrand Black Ink se diferenţiază prin gama extinsă de piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii importate exclusiv din Italia. Citeste tot…

Bulgarini Fashion, un nou magazin pentru barbati in Iulius Mall

Bulgarini Fashion, un nou magazin pentru barbati in Palas MallBulgarini Fashion lansează în România brand-ul premium BULGARINI ®, dedicat bărbaţilor care îşi doresc un look complet masculin. BULGARINI este unul dintre cele mai bine cotate branduri de haine şi accesorii din Italia şi se adresează bărbatului stilat şi pretenţios, atent la orice detaliu când vine vorba de ţinuta sa de zi cu zi.
Compania a fost înfiinţată în anul 1965, deţine o reţea de zeci de magazine în Italia şi se află în plină expansiune europeană. S-a extins deja în Muntenegru, iar acum a ajuns în România.
Odată cu deschiderea magazinului din Iaşi, devenind client BULGARINI®, veţi avea parte de o experienţă unică. Produsele sunt finisate manual în Italia şi sunt confecţionate din fibre naturale care oferă o senzaţie unică de confort. Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Centrul Comercial Felicia și Librarium vă invită la jocuri LEGO pentru copii!
SEO 2018. Ce presupune optimizarea site-urilor pentru businessurile online
Depanero devine partener Vodafone Happy Mall
Avantajele centralelor pe peleți
Pest Repeller pentru o locuință fără dăunători
2019 Hyundai Santa Fe
Top 5 Stiri din Iasi, Joi 22 februarie
5 sfaturi pentru a rezista renovării biroului
65.000 euro pentru un nou Skate Park la Iasi
Joia consumatorului de Kruditati, 22 februarie

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...