Restaurante Nunta Iasi

Oferte Iasi Revelion 2017
 

Degustare de vinuri Rotaract Club Iasi, 17 noiembrie

Degustare de vinuri Rotaract Club Iasi, 17 noiembrie
Clubul Rotaract Iași vă invită Vineri, 17 noiembrie, începând cu ora 20:00, la evenimentul caritabil „Degustare Casa de Vinuri Cotnari”, ce se va desfășura în crama de la Casa Pogor. Degustarea de vinuri va avea loc în prezența unui degustător autorizat, care vă va învăța cum să alegeți un vin bun și vă va împărtăși informații prețioase despre vinuri, prin prezentarea modului corect de a degusta și de a aprecia calitățile unui vin. Citeste tot…

RotaCup - Turneu Caritabil, Categoria “A” AmaTur

RotaCup - Turneu Caritabil, Categoria "A" AmaTur

Iubitorii tenisului de masă pot participa sâmbătă, 29 iulie, în Sala Polivalentă din Iași, la turneul de categoria “A” AmaTur. Această competiţie va fi structurată în trei categorii, după cum urmează: începători, avansați și open.
Citeste tot…

Craft Beer Tasting by Heineken & Rotaract Iasi at Tiki Village

Craft Beer Tasting by Heineken & Rotaract Iasi at Tiki Village
Clubul Rotaract Iași vă invită vineri, 7 iulie, începând cu orele 20:00, la evenimentul caritabil „Craft Beer Tasting by Heinenken”, ce se va desfășura în Tiki Village. Degustarea de bere artizanală va avea loc în prezența degustătorului autorizat Ștefan Tudose Sandu Ville, care vă va învăța cum să alegeți o bere bună și vă va împărtăși informații prețioase despre bere, prin prezentarea modului corect de a degusta berea și de a-i aprecia calitățile. Citeste tot…

Wine Tasting by Liliac Winery - Eveniment Caritabil

Wine Tasting by Liliac Winery - Eveniment Caritabil
Clubul Rotaract Iași vă invită miercuri, 19 aprilie, începând cu ora 19:00, la evenimentul caritabil „Wine Tasting by Liliac Winery”, ce se va desfășura în Time Out. Degustarea de vinuri va avea loc în prezența somelierului Ilie Ciomaga, care vă va învăța cum să alegeți un vin bun și vă va împărtăși informații prețioase despre vinuri, prin prezentarea modului corect de a degusta și de a aprecia calitățile unui vin. Citeste tot…

Acoustic Wine Tasting @ Bistrothèque, 3 martie

Acoustic Wine Tasting @ Bistrothèque, 3 martie
Vineri, 3 martie 2017, Clubul Rotaract Iași vă invită să începeți primăvara sădind bucurie în sufletele unor copii nevoiași.
Începând cu ora 21:00, la Bistrotheque, va avea loc evenimentul caritabil „Acoustic Wine Tasting”. Vă vom introduce în arta degustării de vinuri, urmând ca seara să continue cu muzică live. Cei doi artiști, Ciprian Cotruță și Claudiu Cârstean vă vor încânta cu un acoustic show. Citeste tot…

Colinde In dulcele stil romanesc, 17 decembrie

Colinde In dulcele stil romanesc, 17 decembrie Sambata, 17 decembrie 2016, începând cu orele 18:00, la Casa Armatei in Copou, va avea loc cea de-a III-a ediție a spectacolului ”In Dulcele Stil Romanesc”, edita de iarna, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru a ajuta Centrul de Plasament „Sf. Andrei” din Iasi.
Toate veniturile care vor rezulta din vânzarea biletelor de 20 lei(donatie) se vor indrepta catre Centrul de Plasament “Sf. Andrei” Iasi.
Artiștii confirmați sunt: Constantin Bahrin, Claudia Martinica, Cristinel Iordachioaia, Maria Costioaia, Stefan Diaconita, Daniela Lungu.
Biletele pentru ”Colinde in dulcele stil romanesc” vor fi disponibile incepand de luni 12 Decembrie 2016. Citeste tot…

Seara Reclamelor Controversate 2016

 Seara Reclamelor Controversate 2016
Vineri, 9 decembrie 2016, începând cu orele 21:00, în Hunter’s Pub, va avea loc cea de-a V-a ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru a ajuta bătrânii cu cataractă care au venituri reduse și nu pot suporta costurile unui transplant de cristalin.
Citeste tot…

A 4-a editie de “Seara reclamelor controversate” a ajutat trei pacienti nevoiasi sa vada din nou

“Seara reclamelor controversate” a IV-a ediție a ajutat trei pacienti nevoiasi sa vada din nouRotaract este un club născut ca un program al Rotary International, menit să implice tinerii în activităţi constructive, din care pot învăţa la fiecare pas câte ceva, ajutând în acelaşi timp societatea din care fac parte. Rotaract înseamna “Rotary in action”.
Unul dintre proiectele importante ale Clubului Rotaract Iasi este “Seara reclamelor controversate”, ce a avut loc în data de 11 decembrie 2015. Scopul acestui eveniment a fost îndeplinit, iar trei pacienți cu venituri reduse, care sufereau de cataractă și care nu reușeau să suporte costurile necesare unui implant de cristalin, au fost ajutați.
Citeste tot…

Dare to Dance @ Bistrothèque, 12 noiembrie

Dare to Dance @ Bistrothèque, 12 noiembrieClubul Rotaract Iași are deosebita plăcere să vă invite sâmbătă, 12 noiembrie 2016, la un eveniment caritabil de excepție, aflat la a doua ediție, Dare to Dance, ce va avea loc la Bistrothèque, începând cu orele 22:30. Acest eveniment este unul deosebit, care spune o poveste despre dăruire, prin intermediul momentelor de dans oferite de școlile: Dance energy, Dansatorii anonimi, Elegance, Ansamblul Orpheas. Rody’s Party - Rusu Rodica.
Evenimentul își propune, pe de o parte, promovarea dansului, iar pe de altă parte, să sprijine, în mod concret, pe cei aflați în nevoie. În acest sens, donațiile celor care vor participa la acest eveniment vor fi folosite, integral, pentru a-i ajuta pe copiii din Centrul social pentru persoane cu dizabilități, Galata. Centrul își propune îmbunătățirea calității infrastructurii serviciilor sociale din județul Iași pentru persoane cu dizabilități psihice și mentale. Citeste tot…

Promenada Inimilor la Iasi, 25 septembrie

Promenada Inimilor la Iasi, 25 septembrie Pentru al patrulea an consecutiv cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, Clubul Rotary Iași în parteneriat cu Rotary Club Curtea Domneasca, Rotary Club Iași 2000 şi Rotary Club Copou organizează pe 25 septembrie 2016, incepand cu ora 10.00 „Promenada Inimilor”, proiect de amenajare a unui traseu accesibil, ce îşi propune să încurajeze populaţia oraşului să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare.
Citeste tot…

Classic Car Day 2016

Classic Car Day 2016
Poliția Rutieră a Municipiului Iași și membrii Asociației Club Rotaract Iasi își unesc forțele pentru a 12-a oară în numele siguranței în trafic a ieșenilor.
Citeste tot…

Dare to Dance @ Club Fever, 14 Mai

 Dare to Dance @ Club Fever, 14 Mai

Sâmbătă 14 mai 2016, începând cu orele 22:00 în club Fever din Iași, CLUB ROTARACT IAȘI în parteneriat cu ROTARY IAȘI, organizează evenimentul “DARE TO DANCE”, eveniment caritabil creat pentru copiii cu handicap sever din cadrul centrului social, Galata.
Citeste tot…

Cluburile Rotaract din Iași colectează alimente pentru nevoiași

Cluburile Rotaract din Iași colectează alimente pentru nevoiașiCluburile Rotaract Iași, Rotaract Iași 2000, Rotaract Iași Curtea Domnească și Rotaract Iaşi Copou te invită să donezi alimente neperisabile pentru persoane sau familii defavorizate din județul Iași. Vino la Selgros, în perioada 11-13 decembrie, pentru a face Crăciunul mai frumos celor care nu au ce pune pe masă. La intrarea în magazin voluntarii Rotaract și Interact îți vor explica cum poți dona, iar la ieșire te invită să identifici coșul Rotaract pentru a face donația.
Campania „Astăzi tu dăruiești” este o inițiativă a Districtului 2241 Rotaract România și Republica Moldova, care își propune sprijinirea persoanelor cu posibilități financiare reduse, prin colectarea de alimente neperisabile, în marile supermarketuri. Aceste alimente vor ajunge apoi la beneficiari, atât în mediul urban cât și în cel rural.
Citeste tot…

Concert de muzica populara: “In Dulcele Stil Romanesc”, 28 noiembrie

12265941_10153833801324260_4980463425982990653_o

Clubul Rotaract Iași în parteneriat cu Clubul Rotary Iași și Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” organizează pe data de 28 noiembrie evenimentul caritabil „În dulcele stil românesc”, ediția a II-a. Acest eveniment se va desfășura pe parcursul a două ore în Aula Magna USAMV. Citeste tot…

Arta Fotografica, Arta Muzicala si Donatie de Carti @ Muzeul Unirii, 27 octombrie

12112151_10153677281757629_3833294647683060700_n
Clubul Rotaract Iasi 2000 organizează o seară cultural-artistică, eveniment la care participanții vor avea posibilitatea de a se bucura de un concert de jazz și muzică ușoară susținut de Mariuca Nicolau și Adrian Adam, precum și de a admira expoziția de fotografie a domnului Ionel Onofras. Citeste tot…

70 de accidente rutiere simulate într-o singură zi în fața Palatului Culturii din Iasi

70 de accidente rutiere simulate într-o singură zi în fața Palatului Culturii din IasiPeste 70 de persoane au probat impactul simulatorului de accidente „Crash” în cea de-a 11-a ediție a campaniei „Condu prudent! Alege viața!” a Asociației Club Rotaract Iași în parteneriat cu Poliția Rutieră a Municipiului Iași.
Șoferii de autovehicule, motocicliștii și pietonii ieșeni au luat parte sâmbătă, 6 iunie 2015, la o serie de acțiuni și atracții dedicate siguranței în trafic, în cadrul campaniei „Condu Prudent! Alege Viața”.
Citeste tot…

Impresiile de dupa expozitie de arta a Ioanei Palamar

Impresiile de dupa expozitie de arta a Ioanei PalamarIntr-un cadru select, alaturi de o tanara valoare ieseana si de un renumit somelier, (ce reprezinta cu onoare Casa de Vinuri Cotnari), Clubul Rotaract Iasi a avut deosebita placere de a fi gazda acestui eveniment deosebit.
Vizitatorii, prezenti la aceasta expozitie, si-au putut incanta privirea cu operele Ioanei Palamar, absolventa a studiilor de licenta si de masterat din cadrul Facultatii de Arte Vizuale si Design, a Universitatii de Arte ,,George Enescu” din Iasi. In prezent, aceasta este inscrisa la studii doctorale, in anul al II-lea, in cadrul aceleasi facultati, obtinand numeroase premii si distinctii in domeniul artelor vizuale. Citeste tot…

Rezultatele campaniei Astăzi tu dăruieşti

Rezultatele campaniei Astăzi tu dăruieştiÎn perioada 3 - 6 aprilie 2015, cele patru cluburi Rotaract din Iași au derulat la nivel local campania Astăzi tu dăruiești, proiect al districtului Rotaract 2241 România și Republica Moldova.
În cele 4 zile, voluntarii Rotaract și Interact au întâmpinat clienții magazinului Auchan City din Palas Mall Iasi cu invitația de a dona alimente neperisabile ce vor ajunge la copii ce provin din familii defavorizate.
Citeste tot…

Expozitie de pictura by Rotaract Iasi @ Galeria de Arta Grand Hotel Traian, 29 aprilie

Expozitie de pictura by Rotaract Iasi @  Galeria de Arta Grand Hotel Traian, 29 aprilieMiercuri, 29 aprilie 2015, incepand cu orele 19:00, Clubul Rotaract Iasi are deosebita placere de a va invita, intr-un cadru select, in Galeria de Arta a Hotelului Traian, la o expozitie de pictura, in cadrul careia Ioana Palamar, o tanara valoare ieseana, isi va expune minunatele sale creatii. Ioana Palamar este absolventa a studiilor de licenta si de masterat din cadrul Facultatii de Arte Vizuale si Design, a Universitatii de Arte ,,George Enescu” din Iasi. In prezent, este inscrisa la studii doctorale, in anul al II-lea, in cadrul aceleasi facultati. Aceasta a obtinut numeroase premii si distinctii in domeniul artelor vizuale, dintre care amintim: Premiul Annual al Universitatii de Arte ,,George Enescu’’, Iaşi; Premiul special pentru tehnică mixtă, Concursul Internaţional de Creaţie Plastică, ,,Eminesciana’’, Editia a III-a, Iași; ,,Premiul de excelenţã’’ in cadrul ,,Festivalului Internaţional A.R.T.E.’’, a III- a editie; ,,Diplomă pentru pictură’’, in cadrul Expoziţiei de Artă Vizuală ,,Ritmuri atemporale’’ - editia a IV-a, organizată în cadrul Festivalului Internaţional ,,Arta şi tradiția în Europa’’, Iaşi; Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Hygge - arta relaxarii cu aroma de cafea
Ce trebuie sa stii despre cursul de schimb valutar! Informatii care iti vor prinde bine!
Biroul departe de birou
Life is a Party, dress like it! @ Time Out, 20 ianuarie
Iarna reducerilor la Felicia!
3 lucruri pe care TREBUIE sa le stii despre MASINA ta
Cauzele infertilitatii in cuplu – De vorba cu Dr. Ruxandra Dumitrescu
Cum ajuta un site pentru o afacere aprobata in programul START-UP NATION
Școala de bani pe roți ajunge în Iași, 16 ianuarie
Locuri de munca in Belgia

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...