Apartamente noi Iasi

Apartamente noi Iasi

Apartamente noi Iasi
 

RYLA Iași: Empowering tomorrow’s leaders, 30 Martie

RYLA Iași: Empowering tomorrow’s leaders, 30 Martie
Clubul Rotary Copou invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani să participe la seminarul RYLA Iași – Empowering tomorrow’s leaders. Evenimentul constă într-un training intensiv, pe parcursul a 3 zile, dedicat tinerilor interesați să își îmbunătățească abilitățile de leadership dar și să dezvolte competențe antreprenoriale. Programul seminarului include atât sesiuni de training cu profesioniști recunoscuți în domeniu, cât și sesiuni de dialog cu antreprenori de succes. Citeste tot…

Craft Beer Tasting by Heineken & Rotaract Iasi at Tiki Village

Craft Beer Tasting by Heineken & Rotaract Iasi at Tiki Village
Clubul Rotaract Iași vă invită vineri, 7 iulie, începând cu orele 20:00, la evenimentul caritabil „Craft Beer Tasting by Heinenken”, ce se va desfășura în Tiki Village. Degustarea de bere artizanală va avea loc în prezența degustătorului autorizat Ștefan Tudose Sandu Ville, care vă va învăța cum să alegeți o bere bună și vă va împărtăși informații prețioase despre bere, prin prezentarea modului corect de a degusta berea și de a-i aprecia calitățile. Citeste tot…

Seara Reclamelor Controversate 2016

 Seara Reclamelor Controversate 2016
Vineri, 9 decembrie 2016, începând cu orele 21:00, în Hunter’s Pub, va avea loc cea de-a V-a ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru a ajuta bătrânii cu cataractă care au venituri reduse și nu pot suporta costurile unui transplant de cristalin.
Citeste tot…

A 4-a editie de “Seara reclamelor controversate” a ajutat trei pacienti nevoiasi sa vada din nou

“Seara reclamelor controversate” a IV-a ediție a ajutat trei pacienti nevoiasi sa vada din nouRotaract este un club născut ca un program al Rotary International, menit să implice tinerii în activităţi constructive, din care pot învăţa la fiecare pas câte ceva, ajutând în acelaşi timp societatea din care fac parte. Rotaract înseamna “Rotary in action”.
Unul dintre proiectele importante ale Clubului Rotaract Iasi este “Seara reclamelor controversate”, ce a avut loc în data de 11 decembrie 2015. Scopul acestui eveniment a fost îndeplinit, iar trei pacienți cu venituri reduse, care sufereau de cataractă și care nu reușeau să suporte costurile necesare unui implant de cristalin, au fost ajutați.
Citeste tot…

Cluburile Rotaract din Iași colectează alimente pentru nevoiași

Cluburile Rotaract din Iași colectează alimente pentru nevoiașiCluburile Rotaract Iași, Rotaract Iași 2000, Rotaract Iași Curtea Domnească și Rotaract Iaşi Copou te invită să donezi alimente neperisabile pentru persoane sau familii defavorizate din județul Iași. Vino la Selgros, în perioada 11-13 decembrie, pentru a face Crăciunul mai frumos celor care nu au ce pune pe masă. La intrarea în magazin voluntarii Rotaract și Interact îți vor explica cum poți dona, iar la ieșire te invită să identifici coșul Rotaract pentru a face donația.
Campania „Astăzi tu dăruiești” este o inițiativă a Districtului 2241 Rotaract România și Republica Moldova, care își propune sprijinirea persoanelor cu posibilități financiare reduse, prin colectarea de alimente neperisabile, în marile supermarketuri. Aceste alimente vor ajunge apoi la beneficiari, atât în mediul urban cât și în cel rural.
Citeste tot…

Campanie de sensibilizare a participantilor la trafic

sticker-rotaract-conduc-prudent-oct-2010-rf1

Viteza neadaptată, conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau neacordarea priorității pietonilor sunt doar cateva dintre principalele cauze ale accidentelor produse în județul Iași.
Vineri 29 octombrie și sâmbătă 30 octombrie 2010, în intervalul orar 14-18, pe bulevardul Carol I, voluntarii cluburilor Rotaract din Iași împreună cu agenții Poliției Rutiere Iași vor trage un semnal de alarmă pentru toți șoferii ieșeni aflați în trafic. Citeste tot…

“Eu iti dau Oxigenul” 2010

Rotaract reia actiunea “Eu iti dau Oxigenul” pe 15 si 16 mai 2010Sambata si duminica, 15 mai 2010, respectiv 16 mai a.c, rotaractienii din Districtul 2241- Romania şi Republica Moldova vor organiza acţiunea „EU ÎŢI DAU OXIGENUL” concomitent în mai multe oraşe.
Manifestarea va începe simultan la ora 12, în oraşele Iaşi, Bucureşti, Vâlcea, Vaslui, Timişoara, Reşiţa şi Chişnău şi va consta în marcarea copacilor cu banderole inscripţionate cu mesajul “Eu îţi dau oxigenul!Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Sabia de investitură a lui Alexandru Ioan Cuza la Muzeul Unirii din Iaşi
Alegerea unui laptop second hand
Top 5 Stiri din Iasi, Luni 23 Aprilie
Degustare de vinuri - Cramele Recaș @ Krud, 26 aprilie
Top 5 Stiri din Iasi, Vineri 20 Aprilie
Hai la Joc și Joacă în lumea cărților @ Felicia
Epilatoare de tip IPL
X TOUR - Andrew Dum ☰ @ Time Out, 21 aprilie
Aspiratoare bune pentru cei care au animale de companie in casa
Smiley Live on Stage @ Fratelli Iasi, 20 aprilie

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...