Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Suie Paparude LIVE @ XS Club, 22 octombrie

album-suie-paparude-xs-iasi-2010Vineri, 22 octombrie 2010, petrecerile continua incepand cu orele 22:00 in XS Club (din strada Sf Lazar nr. 27) cu Suie Paparude, ce isi va lansa noul album numit “E suflet in aparat”.
Suie Paparude va concerta live pentru dumneavoastra in CLub XS din Iasi.
In curand mai multe informatii privind costul biletului pentru intrarea la petrecere.
Piesa “Soundcheck” de pe noul album Suie Paparude intitulat “E suflet in aparat” a devenit no 1 in Top Show Radio Guerrilla FM. Citeste tot…

Start a Party cu Suie Paparude @ Club Skye, 13 martie

sue-paparude-skye-start-a-party-hereStart a Party continua! J&B sustine o super petrecere in Iasi, sambata 13 martie incepand cu ora 23:00 in Club Skye din Bulevardul Carol, nr. 48, invitatul special fiind Suie Paparude ce va sustine un concert live.
Conceptul petrecerii este unul nou si anume: distreaza-te alaturi de prietenii tai la party-ul organizat de J&B in orasul tau, cauta-l pe Mirroball Man la petrecere si fotografiaza-te alaturi de el, castiga astfel un alt mega party pentru orasul tau. Accesul la petrecere se face pe baza de invitatii sau bilet, care costa 10 LEI si poate fi achizitionat de la intrarea in club din seara petrecerii. Citeste tot…

Live Act Suie Paparude @ Casa Raves, 31 octombrie

paparude-ravesPrima editie Concept organizata de Urban Komitet intampina publicul iesean cu 2 camere, Live Act Suie Paparude si 7 Dj Sets!
Pe 31 octombrie, la un an de la ultima aparitie in Iasi, Suie Paparude va reveni la Urban Komitet Events pentru a sustine mult asteptatul concert!
Concept Drum&Bass
Alez (dubstep.ro / Bucuresti) - Membru dubstep.ro, Alez face parte din primul val de dj’s a genului. Se regaseste in influentele Bristol sound si reuseste sa transpuna selectiile sale in seturi foarte groovie cu mult mult bass. Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Curățenia de primăvară în spații industriale și 3 aspecte pentru rezultate EXCELENTE
Shopping în culorile primăverii la Felicia
Afla unde se vor amplasa cele 20 de radare fixe din oras
TOP cele mai apreciate 3 mărci de anvelope de vară
Agentie de Bone
Turul Gourmand - Minunile Iașului, 1 Aprilie
Aparate anticartite pentru cei care au ales sa stea la casa
Top 5 Stiri din Iasi, Luni 19 Martie
SUSHIVO - cel mai nou loc cu Sushi din Iasi acum si in Palas Mall
Targ de Turism @ Palas

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...