Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Un nou supermarket Billa in Iasi

12main_billa_cvCel mai populat cartier din Iaşi, Alexandru cel Bun, nu s-a bucurat până în prezent de o atenţie sporită din partea investitorilor în domeniul retail. În schimb, miercuri, 10 iunie, consilierii locali ieşeni au aprobat realizarea celui de-al doilea supermarket Billa din oraş, chiar în centrul cartierului.
Acesta va fi amplasat în Piaţa Voievozilor, în incinta complexului Minerva. În acest sens, SC Minerva Impex SRL a obţinut aprobarea comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Iaşi pentru concesionarea unei suprafeţe de 63 de metri pătraţi din domeniul public pentru extinderea complexului comercial cu acelaşi nume. Citeste tot…

Fidelio, amendat pentru produse expirate

FidelioSupermarketul Fidelio a fost amendat cu suma de 4.000 lei dupa ce inspectorii sanitari au descoperit produse cu termenul de valabilitate depasit. In plus, potrivit reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat Iasi, angajatii nu au putut justifica daca au urmat cursurile obligatorii de igiena.

Citeste tot…

Febra cumpărăturilor, pe ultima sută de metri

Hypermarketuri de sarbatoriUnele hipermarketuri şi-au prelungit programul până spre miezul nopţii şi chiar non-stop pentru a face faţă cererii, până în Ajunul Crăciunului. Toate vor fi însă închise pe 25 şi 31 decembrie. Un nou magazin în oraş Marile companii de retail prezente pe piaţa din Suceava şi-au ajustat programul de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a face faţă numărului mare de consumatori specific acestui interval de timp. Astfel, pentru sucevenii care şi-au amânat cumpărăturile până în ultimele zile dinaintea Crăciunului, hipermarketurile au împins orele de închidere până spre miezul nopţii, unele dintre ele aducând programe îndrăzneţe, ţinând deschis non-stop în zilele de până pe 23 decembrie.

Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Curățenia de primăvară în spații industriale și 3 aspecte pentru rezultate EXCELENTE
Shopping în culorile primăverii la Felicia
Afla unde se vor amplasa cele 20 de radare fixe din oras
TOP cele mai apreciate 3 mărci de anvelope de vară
Agentie de Bone
Turul Gourmand - Minunile Iașului, 1 Aprilie
Aparate anticartite pentru cei care au ales sa stea la casa
Top 5 Stiri din Iasi, Luni 19 Martie
SUSHIVO - cel mai nou loc cu Sushi din Iasi acum si in Palas Mall
Targ de Turism @ Palas

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...