Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Un nou supermarket Billa in Iasi

12main_billa_cvCel mai populat cartier din Iaşi, Alexandru cel Bun, nu s-a bucurat până în prezent de o atenţie sporită din partea investitorilor în domeniul retail. În schimb, miercuri, 10 iunie, consilierii locali ieşeni au aprobat realizarea celui de-al doilea supermarket Billa din oraş, chiar în centrul cartierului.
Acesta va fi amplasat în Piaţa Voievozilor, în incinta complexului Minerva. În acest sens, SC Minerva Impex SRL a obţinut aprobarea comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Iaşi pentru concesionarea unei suprafeţe de 63 de metri pătraţi din domeniul public pentru extinderea complexului comercial cu acelaşi nume. Citeste tot…

Programul hypermarketurilor de sarbatori

Pentru zilele de Sarbatori, este bine sa stiti din timp programul institutiilor, ca sa nu va irositi timpul. 7est a aflat, cum lucreaza functionarii de la Directia de Finante, care sunt farmaciile non-stop sau care e programul la hypermarketuri.
Ca majoritatea institutiilor de stat, nici Directia Generala a Finantelor Iasi nu va avea program cu publicul in perioadele 25 - 28 decembrie si 1 - 4 ianuarie. Trezoreria va fi deschisa pe 31 decembrie pana la ora 10.30, pentru cei care fac operatiuni in numerar, si pana la ora 12.00, pentru incasarile prin virament. Birourile de relatii cu publicul si arhivele instantelor iesene sunt deschise pana pe 24 decembrie si intre 29-31 decembrie intre orele 09.00-11.00.

Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Curățenia de primăvară în spații industriale și 3 aspecte pentru rezultate EXCELENTE
Shopping în culorile primăverii la Felicia
Afla unde se vor amplasa cele 20 de radare fixe din oras
TOP cele mai apreciate 3 mărci de anvelope de vară
Agentie de Bone
Turul Gourmand - Minunile Iașului, 1 Aprilie
Aparate anticartite pentru cei care au ales sa stea la casa
Top 5 Stiri din Iasi, Luni 19 Martie
SUSHIVO - cel mai nou loc cu Sushi din Iasi acum si in Palas Mall
Targ de Turism @ Palas

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...