Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi

Rent a Car Iasi
 

Suporteri Fotbal Adevarat @ Iasi, 26 mai

legendele fotbal adevaratIn urma unui concurs care a tinut cu sufletul la gura suporteri din intreaga tara, s-a decis echipa celor 16 care vor juca impotriva Legendelor Fotbalului Adevarat in meciul demonstrativ dinaintea finalei Cupei Romaniei Timisoreana din 26 Mai de Ia Iasi. Citeste tot…

Valentine’s day @ Curtea Berarilor, 14 februarie

quadro-flight-i-love-beerSfantul Valentin e nebuneste indragostit de Curtea Berarilor Timisoreana situata in Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 10, bl. B1-B2, la CUB (Catacombe)! El va invita sa veniti impreuna cu iubitul sau iubita, dar de ce nu, cu prietenii pentru cei care sunt single (si cine stie … poate se vor indragosti pe loc) si sa va bucurati de o seara cu adevarat speciala.
Nu va lipsi muzica romantica, inimioarele si, bineinteles, Cupidonii!
Meniul este unul variat si garantat, afrodisiac!
Persoanele interesate sa participe la acest eveniment trebuie sa faca o rezervare cu plata in avans a meniului. Meniul este 50 lei/persoana. Citeste tot…

Curtea Berarilor Timisoreana

Curtea Berarilor - Iasi, din 28 noiembrie 2009.

La inceput a fost recipientul. Si omul a vazut ca acesta era un lucru bun. Acum nu mai trebuia sa bea berea direct de la cep. Berea exista, desigur, dinainte de inceputuri, sub numele de supa primordiala.

Adresa: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 10, bl. B1-B2, la CUB (Catacombe);
Program: Luni - Joi: 09:00 - 01:00, Vineri - Sambata: 12 - 03:00; Duminica 12:00 - 01:00;
Contact: Telefon: 0332/408.079, 0725/636.158. Citeste tot…

Ultima zi din “Serbarile Timisoreana”

02082009001Ultima zi din “Serbarile Timisoreana” a fost cireasa de pe tort ca sa zic asa, Pasarea Colibri a facut ca lumea sa se simta minunat, a ridicat maini in aer, aplauze, sute de ieseni au cantat impreuna cu ei cele mai cunoscute piese precum “Pisica neagra”, “Canadiana”, “Hanul lui Manuc”, “Andri Popa”, “Vara la tara” si multe altele.
In perioada 31 iulie - 2 august la Iasi a rasunat muzica de buna calitate, au cantat trupele Zero, Compact, Vunk, Holograf si Pasarea Colibri.
Pe langa muzica am avut parte de jocuri si happening-uri care au intretinut atmosfera si au facut ca lumea venita sa se integreze in atmosfera. Citeste tot…

Concurs ziua 2: Serbarile Timisoreana 2009 @ Iasi 31 iulie - 2 august

serbarile-timisoreana Fabricata inca din 1718 berea Timisoreana aduce cu sine experienta si traditia maestrilor berari ce si-au lasat amprena peste ani. Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitiroe al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.
In ultimii ani, Timisoreana a fost premiata cu aur la distinctia Champion Lager Trophy in 2007 si cu argint in 2008 la Australian International Beer Championship in Statele Unite ale Americii, a primit medaliile de argint (2007-2008)
Concurs: Zi-ne din ce an se fabrica berea Timisoreana si poti castiga vouchere pe care le poti folosi la “Serbarile Timisoreana” ce au loc in acest weekend la Iasi, trimite raspunsul pe mail la concurs@iasi4u.ro si poti castiga. Citeste tot…Ultimele Stiri si Evenimente:

Centrul Comercial Felicia și Librarium vă invită la jocuri LEGO pentru copii!
SEO 2018. Ce presupune optimizarea site-urilor pentru businessurile online
Depanero devine partener Vodafone Happy Mall
Avantajele centralelor pe peleți
Pest Repeller pentru o locuință fără dăunători
2019 Hyundai Santa Fe
Top 5 Stiri din Iasi, Joi 22 februarie
5 sfaturi pentru a rezista renovării biroului
65.000 euro pentru un nou Skate Park la Iasi
Joia consumatorului de Kruditati, 22 februarie

Chestionare:

Unde ai mancat cel mai bun Burger in Iasi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...