GSM

Apple a lansat oficial noul iPhone 4s

Se pare ca Apple anunta aparitia noului iPhone 4s, nu iPhone 5 precum ne-am fi asteptat. Este vorba de acelasi telefon doar ca este de sapte ori mai rapid, procesor dual core de tip A5, camera foto de 8 megapixeli care se misca mult mai repede are cu 60% mai multi pixeli si o rezolutie maxima de 3264×2448 pixeli, rezolutia filmarii HD a ajuns la 1080 pixeli, comenzi vocale complete ale telefonului, cu functii disponibile in limba engleza, franceza si germana, viteza de download poate ajunge pana la 14,4 MB/s, Retina Display, Face Time si multe altele.

La capitolul costuri, iPhone 4s va fi disponibil pe culorile alb si negru si va avea preturile urmatoare: 16GB la 199 dolari, 32GB la 299 dolari, iar ca o premiera va fi disponibil si in 64GB pentru 399 dolari.
Deviceurile 3GS si 4G nu vor fi scoase din oferte pentru moment, astfel oferindu-se o flexibilitate mai mare produselor Apple.

Printre altele, inafara de iPhone 4s s-a mai discutat despre faptul ca Apple detine 5% din piata globala de telefoane, iar 70% dintre clienti sunt multumiti de iPhone. S-a mai discutat despre succesul si perfomantele iPad-ului, care incet incet inlocuieste creionul si hartia din institutii precum spitale, transport etc.

Alta din noutatile prezentate la conferinta este despre iOS5 care va fi disponibil gratuit din 12 octombrie, iar precomenzile pentru iPhone 4s vor fi disponibile din 7 octombrie. Din 14 octombrie iPhone 4s va fi disponibil pe pietele din Statele Unite, Canada, Australia, Marea Britanie, Franta, Germania si Japonia, urmand ca din 22 octombrie sa fie prezent peste tot in magazine.

Printre noile functii ale lui iOS5 se numara un sistem nou de notificari si o aplicatie prin care utilizatorii de iPhone isi vor putea localiza persoanele din agenda pe o harta ce functioneaza in paralel cu sistemul GPS, la fel daca va notati in reminder de facut cumparaturi, atunci cand va veti afla in preajma unui magazin alimentar veti fi anuntati.
Pe langa aceasta, la conferinta s-a mai discutat si despre noul sistem de stocare a informatiilor numit iCloud, ce permite accesarea continutului de pe toate dispozitivele Apple, precum: iPhone, iPad sau iPod.

Surprinzator este faptul ca odata cu lansarea noului device Apple, actiunile companiei au scazut cu pana la 5,5% si toate acestea pentru ca toti se asteptau ca noul gadget sa fie unul cu adevarat nou si sa vina pe piata cu performante tehnice peste principalul concurent Samsung Galaxy S2.

Galerie Foto iPhone 4s


Ramai pe iasi4u.ro ca sa afli mai multe detalii despre noul iPhone 4s.
[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

14 Comments

14 Comments

 1. Pingback: Asa ar putea arata noul iPhone 5 | Iasi 4u

 2. Pingback: S-a lansat iPhone 4s | Bogdan Alupoaie's Blog

 3. Pingback: Steve Jobs, fondatorul Apple s-a stins din viata | Iasi 4u

 4. Pingback: Comparatie: Samsung Galaxy S2 vs. iPhone 4 | Iasi 4u

 5. Pingback: iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON | Bogdan Alupoaie's Blog

 6. Pingback: Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON | Iasi 4u

 7. Pingback: Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON | Blog.AutoMotorClub.com

 8. Pingback: iPhone 4S la Vodafone, Orange si Cosmote Romania din 11 noiembrie | Iasi 4u

 9. Pingback: iPhone 4 de 8GB pe piata din Romania | Bogdan Alupoaie's Blog

 10. Pingback: Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in Romania | Iasi 4u

 11. Pingback: Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in Romania | Gadget4U

 12. Pingback: iPhone 4S la Vodafone, Orange si Cosmote Romania din 11 noiembrie | Gadget4U

 13. Pingback: Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON | Gadget4U

 14. cantar electronic platforma

  April 19, 2017 at 8:23 am

  desi a pierdut teren in favoarea lui Samsung, Apple ramane o companie inovatoare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top