Auto - Moto

Honda la Iasi prin Hachi Motors

Honda Trading România anunţă deschiderea noului centru Honda din Iaşi prin partenerul Hachi MotorsJoi, 23 iunie la Iasi s-a deschis noul showroom si service Honda: Hachi Motors.
Alaturi de Mihail Rusu, CEO Hatchi Motors SRL si Ionut Saviuc director executiv Hatchi Motors SRL, la deschiderea oficiala a participat si presedintele Honda Trading Romania, Masahiro Matsushita dar si oameni din media locala, Hondari adica posesori si pasionati de automobile Honda, dar si oameni politici precum prefectul Dragomir Tomaseschi sau Daniel Matasaru.

Hachi Motors este situat pe Soseaua Pacurari nr. 153B, la 150 de metri dupa rondul de la ERA Shopping Center. Spatiul pus la dispozitie de catre Hachi Motors pentru service este de 400 metri patrati, iar showroom-ul are 350metri patrati, acest lucru avantajeaza toti clientii Honda.

honda-iasi-hachi-motors-2011

Filozofia Honda, de a oferi produse şi servicii de calitate superioară la preţuri competitive, tuturor clienţilor săi, se traduce an de an în rezultate excelente în studiile legate de gradul de satisfacţie a acestora, la nivel european.
Pornind de la aceste premise, Honda Trading România îşi propune să ofere cea mai bună experienţă din comunitate tuturor clienţilor din România ce aleg un automobil al mărcii.

Pentru zona de Nord-Est a României, cu o pondere semnificativă în numărul total de posesori de automobile Honda, această strategie are ca rezultat lansarea noului centru din Iaşi, prin partenerul oficial Hachi Motors.

Hachi Motors va pune la dispoziţia clienţilor săi o echipă profesionistă, cu o îndelungată experienţă legată de Honda şi un înalt grad de înţelegere a standardelor mărcii. Spaţiul de 400 mp dedicat activităţilor de service şi cel de 350 mp destinat showroom-ului fac posibilă gestionarea activităţilor de after-sales de orice grad de complexitate şi în acelaşi timp facilitează accesul clienţilor din Iaşi către toată gama de automobile comercializate în România.
În calitate de unic partener autorizat Honda în Iaşi, Hachi Motors va oferi, încă de la deschidere, toate promoţiile naţionale ale mărcii, posibilitatea de test-drive cu cele mai populare modele şi va putea gestiona toate solicitările referitoare la garanţia europeană a produselor Honda.

[fblikebutton]

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. acsel

  June 24, 2011 at 6:18 pm

  Pentru test drive unde ne inscriem?

 2. iasi4u

  June 25, 2011 at 1:01 pm

  Te poti inscrie la Test Drive direct de pe situl lor: http://www.honda-iasi.ro/

 3. Pingback: Gold&Platin, dealerul Opel si Chevrolet, a intrat in insolventa | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top