Evenimente

Anul 2013 ne aduce lansari de telefoane

Telefoanele sunt “accesoriile” fara de care nu se mai poate in zilele actuale. Daca utilizatorii ar folosi telefoanele doar pentru comunicarea cu cei din jurul lor, totul ar fi foarte simplu, dar functiile suplimentare, complexitatea lor si dorinta de a rezolva mai toate problemele prin intermediul unui lucru ce incape in buzunar, fac ca rata de reinnoire sa creasca pe masura ce apare ceva nou. Producatorii stiind aceste lucruri, lanseaza anual modele care se lasa asteptate.

Nici anul 2013 nu se lasa mai prejos.  Modelele noi pe anul acesta au fost lansate, pana la sfarsitul anului trebuie sa ne multumim cu telefoanele si gadgeturile lansate deja sau putem sa asteptam noul an, cand producatorii deja existenti si companii care nu au ca obiect de activitate productia smartphone-urilor, ne vor surprinde cu modele inedite.

Telefon, smartphone, gadget … sa vedem ce se zvoneste ca ne rezerva anul 2013 in privinta lor.

Research in Motion, “parintii” telefoanelor BlackBerry au declarat ca sfarsitul lunii ianuarie va fi perioada in care vor scoate pe piata BlackBerry 10. Printre numele cu care isi vor boteza “noii nascuti” se afla urmatoarele: BlackBerry Londonf, BlackBerry Aristo si BlackBerry Liverpool.

Luna februarie (spun analistii) ne rezerva lansarea unuia dintre cele mai asteptate telefoane ale anului, Samsung Galaxy S4, in cadrul Mobile World Congress 2013, organizat la Barcelona. Ecranul de 5 inch, Full HD, dispaly de 1080p, rezolutie de 440ppi, ecran de tip OLED (flexibil) sunt cateva din caracteristicile cu care S4 vine pe piata.

Apple, cu toate ca a lansat in septembrie iPhone 5, pregateste pentru 2013 iPhone 5S. Lansarea este speculata pentru luna iunie, dar este posibil sa fie si in martie avand in vedere ca productia maxima va ajunge in primul trimestru din 2013.

Microsoft si Amazon lucreaza la largirea sistemelor de dispozitive si servicii oferite. Producatorii de componente din Asia au deja comenzi din partea lor pentru smartphone-uri, care se vor incadra in gama medie. Ecranele lor vor fi de 4/5 inch. Mijlocul anului viitor anunta lansarea lor.

Facebook in colaborare cu HTC intentionau sa lanseze la sfarsitul acestui an un smartphone, dar au amanat perioada pentru mijlocul lui 2013. Noul device va avea un sistem de operare modificat.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top