Stiri

La Iasi cumperi un bilet RATP si primesti un deodorant Rexona

La Iasi cumperi un bilet RATP si primesti un deodorant RexonaLa Iasi are loc, probabil, cea mai tare campanie care s-a facut vreodata in colaborare cu Regia Autonoma de Transport Persoane (RATP) in scopul promovarii a unui produs in care este implicat un brand, in perioada 14 mai – 15 iunie, de luni pana vineri intre orele 16:00 – 17:00, la achizitionarea oricarui tip de bilet sau abonament pentru mijloacele de transport in comun primesti cadou un deodorant antiperspirant roll-on Rexona.
Campania ruleaza la toate punctele de achizitionare a biletelor RATP din statiile Universitate, Piata Unirii, Targu Cucu si Tudor Vladimirescu. Organizatorii au de oferit un total de 25.700 de premii, iar toata actiunea face parte din capmania nationala “Rexona iti rasplateste fidelitatea”.

Scopul acestei campanii este de a recompensa calatorii de mijloace de transport in comun care adopta un comportament civic corect si isi achizitioneaza bilete pentru a calatori cu RATP-ul. Aceasta campanie se mai desfasoara si in Arad, Cluj, Sibiu, Timisoara si Bucuresti.

De multe ori calatorii se plang de caldura din mijloacele de transport in comun dar si de ceilalti calatori pentru diferite probleme legate de mirosul capatat in urma aglomeratiei, de aceasta data Rexona iti ofera alternativa perfecta.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cumperi un bilet la RATP Iasi si primesti un deodorant Rexona | Bogdan Alupoaie's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top