Stiri

Lantul de restaurante Subway la Palas Iasi in premiera pentru Romania

Lantul de restaurante Subway la Palas Iasi in premiera pentru RomaniaCu ceva timp in urma va spuneam ca in Romania se vor deschide restaurante Subway, ei bine astazi este o zi mare pentru ca va anuntam ca primul magazin Subway din Romania se va deschide la Iasi. Subway, cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume, a semnat primul contract din România cu Iulius Group, pentru o locaţie în ansamblul multifuncţional Palas Iaşi, care va fi inaugurat în luna aprilie a acestui an. Cu o amenajare special adaptată unui proiect de tip „lifestyle center”, Subway Iasi va fi poziţionat la intrarea în Palas Mall şi va ocupa o suprafaţă de 90 mp.

Lantul de restaurante Subway la Palas Iasi in premiera pentru Romania

Despre Subway
Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.000 de restaurante, în 98 de ţări. Destinat, în principal, persoanelor cu un stil de viaţă activ, care doresc o masă echilibrată în timpul programului de lucru, Subway este recunoscut pentru faptul că oferă aceeaşi calitate oriunde în întreaga lume.

Produsele de bază sunt sandwich-urile, gamă completată de preparate crocante (crisps), supe, prăjiturele americane, băuturi calde şi reci. Sandwich-urile sunt pregătite în faţa clienţilor, după cum doresc aceştia. Toate ingredientele sunt la cel mai înalt standard, fapt ce garantează obţinerea aceleiaşi calităţi şi a aceluiaşi gust în toate unităţile lanţului.

Lantul de restaurante Subway la Palas Iasi in premiera pentru Romania

Acusi vine luna aprilie, luna in care Palas Iasi se va deschide si odata cu deschiderea lui vine cu o multime de noutati pentru ieseni.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Cdr

    May 30, 2012 at 2:40 pm

    De fapt, nu e primul. Mai este unul in Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top