Stiri

Vrei sa concepi sacosa de shopping de la Palas Mall?

a5-nouasacosapalasmall Avand in vedere ca Palas Iasi este gata in proportie de 92%, iar deschiderea oficiala va avea loc in luna aprilie a acestui an 2012, oficialii proiectului de 260 milioane de euro organizeaza un concurs super frumos in scopul creearii sacosei oficiale de cumparaturi de la Palas Mall.
Daca esti creativ si vrei sa castigi 1000 de Euro, atunci participa la concursul organizat de catre Palas Iasi. Esti provocat la creativitate chiar daca esti elevn student, designer profesionist sau amator, chiar tu poti concepe sacosa oficiala de shopping.
Realizata din hartie ecologica, sacosa personalizata de tine va ajunge la clienti odata cu inaugurarea Palas Mall ce va avea loc in aprilie 2012 si pe langa asta, sacosa va deveni un adevarat “accesoriu fashion”.

Proiectele concursului “Noua sacosa de cumparaturi Palas Mall” se vor depune intre 23 ianuarie si 29 februarie 2012 pe situl www.palas.ro in sectiunea Concurs.
Castigatorul va fi ales de catre juriul reprezentat de profesori de la Universitatea de Arte “George Enescu” Iasi, ai unei agentii de publicitate, Iulius Group, mass media si un designer profesionist.

Vor fi alesi 3 finalisti, criteriile de selectie constau in inovatie, originalitate, estetica, impact vizual, cromatica.
In desemnarea castigatorului vor conta, in procent de 50% alegerea juriului, iar diferenta se va face prin voturile voastre de pe pagina de Facebook a Palas Iasi, iar pe 14 martie se va afla castigatorul concursului.

Atentie, data limita a inscrierii proiectelor este 29 februarie 2012, finalistii vor fi anuntati pe 6 martie, iar cel mai talentat designer va afla pe 14 martie daca va avea bucuria si placerea sa-si vada conceptul pe sacosele din mana fiecarui client din Palas Mall si 1000 de Euro in cont din partea Palas Iasi.

Regulamentul concursului se gaseste pe www.palasiasi.ro/concurs si pe Facebook Palas Iasi.

a5-nouasacosapalasmall

Mult succes participantilor 😉

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top