Evenimente

Concursuri si premii de Paste la Palas Mall

Palas Mall te innoieste de Paste: garderobe de 1.000 Euro, dulapuri cu pantofi la moda si cumparaturi alaturi de invitatul special Catalin Botezatu.
Primul Paşte sărbătorit la Palas Mall aduce clienţilor fideli premii fashion. Garderobe cu stil, dulapuri cu pantofi, sesiuni de shopping şi sute de alte surprize sunt cadourile cu care Palas Mall îi înnoieşte pe ieşeni şi nu numai.

În primăvara aceasta, „Meriţi ceva nou de Paşte” de la Palas Mall! Clienţii îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber din inima oraşului sunt invitaţi să participe la campania specială pentru Sărbătorile Pascale, ce se desfăşoară în perioada 13 aprilie – 4 mai 2013.

Palas Mall va dărui pasionaţilor de shopping cadouri cu stil. Zilnic, prin tragere la sorţi, cumpărătorii vor fi premiaţi cu sesiuni de shopping în valoare de 100 de euro. Primii 12 câştigători desemnaţi vor avea plăcerea de a fi însoţiţi prin magazinele preferate de renumitul designer Cătălin Botezatu, care le va oferi sfaturi preţioase în alegerea stilului vestimentar potrivit. În urma lecţiilor de fashion oferite de îndrăgitul creator de modă, în Palas Mall, câştigătorii se vor înnoi de Paşte cu ţinute în tendinţe.

În zilele de duminică, 14, 21 şi 28 aprilie, la ora 18.00, cei mai norocoşi clienţi vor pleca de la cumpărături cu un cadou aparte: un dulap cu pantofi. În urma extragerii, aceştia vor primi vouchere în valoare de 500 de euro fiecare pentru a-şi cumpăra încălţămintea sau piesele vestimentare preferate din magazinele Palas Mall.

Marii câştigători vor primi garderobe cu stil, aşa cum şi le doresc. În zilele de sâmbătă, pe 20 şi 27 aprilie şi pe 4 mai, la ora 18.00, Palas Mall îi va desemna, prin tragere la sorţi, pe cei trei clienţi care vor primi 1.000 de euro pentru cumpărături fashion de la brandurile din mall. Periplul prin magazinele Palas Mall le va aduce câştigătorilor zeci de articole la modă şi multă distracţie la shopping.

La tombola primăverii participă toţi clienţii care au făcut cumpărături de peste 150 de lei şi au completat taloanele aferente de la Centrele Info din Palas Mall. Zilnic, clienţi care depăşesc acest cuantum primesc cadouri instant la caruselul premiilor: cecuri de cumpărături de 50 de lei, cozonaci, vouchere în magazinele şi cafenelele din Palas, băuturi răcoritoare şi cosmetice Sephora.

În acest an, poartă ceva nou de Paşte de la Palas Mall! Oferte speciale şi premii atractive te aşteaptă în cea mai cosmopolită destinaţie de shopping din regiune.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Catalin Botezatu este Deschis la Distractie @ Palas Mall, 27 aprilie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top