Stiri

McMici la restaurantele McDonald’s in perioada 1 Mai

McMici la restaurantele McDonald's in perioada 1 MaiMcDonald’s se pregateste sa lanseze in restaurantele din Romania un nou produs special pentru sarbatoarea de 1 mai. Poate vi se pare o gluma, dar se va lansa “McMici“, acesta va fi introdus in campania “Saptamani Romanesti“. Este vorba despre un sandvis cu carne de porc si sos de hrean, preum se spune in reclama ce va promova campania celor de la McDonald’s.

Produsele McMic si McPorc vor intra pe piata incepand cu 1 mai si se vor comercializa doar timp de o luna de zile. Pretul unui sendvis McMic va fi de 4,5 Lei si nu va contine mici sub chifla ci doar carnea va fi aceasi cu a compozitului de mici. Pentru cei mai nesatui va exista si Dublu McMic si va costa 7,9 Lei. A doua surpriza pentru romani este sendvisul McPorc si va costa 9,9Lei. McDonald’s Romania preconizeaza vanzari de 260 McMici si 75 McPorci pe zi pe fiecare restaurant in parte.

McMici la restaurantele McDonald’s in perioada 1 Mai

In spotul televizat joaca actorul Mihai Bobonete, cunoscut in mare parte din serialul de televiziune “Las Fierbinti”, care reprezinta, sub forma de pamflet, viata satului romanesc, sa fie oare o asociere intre noul produs de la McDonald’s si preferintele consumatorului Roman?

Noile produse vor fi disponibile in toate restaurantele McDonald’s din Romania in perioada 01 mai – 02 iunie 2013.

Acum ca o gluma, oare cand va aparea meniul McShaorma cu de toate si o portie mare de cartofi prajiti cu o o Coca-Cola dietetica?

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Inghetata gratis azi, 6 Mai de la McDonald's | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top