Stiri

Pe 1 mai se va inaugura Baza de Agrement Ciric

Zilele trecute portalul nostru a publicat o galerie foto cu Ciricul in reconstructie, astazi Primaria Municipiului Iasi a anuntat ca incepand cu 1 mai 2013, iesenii se vor putea bucura de majoritatea atractiilor pe care baza de agrement le pune la dispozitie.
Intr-un interviu acordat de viceprimarul Mihai Chirica unui trust de presa local, acesta adeclarat ca daca vremea va fi buna, lucrarile se vor finaliza pana la 1 mai si iesenii vor putea sa se bucure de Ciric.

Primaria Municipiului Iasi va pune la dispozitie de 1 mai doua microbuze ce vor circula din 30 in 30 de minute pe ruta Tg. Cucu – Ciric. Acest traseu este posibil sa intre ca ruta stabila in functie de numarul de calatori ce vor circula in urmatoarea perioada pe acel tronson.

In perioada 1 – 10 mai, va puteti bucura GRATUIT de telescaun, hidrobiciclete si barcute la Ciric. Acum la Baza de Agrement Ciric se gasesc 4 debarcadere modernizate, 30 de barci, 10 hidrobiciclete, teren de minigolf, pista de biciclete in jurul lacului ce are o lungime de 2,5 kilometri, 50 de gratare special amenajate, locuri de joaca pentru copii.

Pana in toamna acestui an vor fi finalizate si teren multifunctional de sport, teren de tenis de camp, tenis de masa, zona amenajata pentru paintball si escalada dar si doua parcari auto.

Cand lucrarile la Baza de Agrement Ciric va fi gata, iesenii se vor putea bucura de piscine, hidrobiciclete, locuri de joaca special amenajate pentru copii, zone de paintball si catarare, terenuri de sport si spectaculosul telescaun. Totusi mai sunt lucrari, precum parcarile care se vor finaliza in toamna acestui an.

Telescaunul de la Baza de Agrement Ciric. Vezi imagini cu prima plimbare cu Telescaunul de la Ciric. O plimbare cu telescaunul dureaza aproximativ 6 minute si costa 8 Lei pentru adulti si 5 Lei pentru copii.

Foisori pe malul lacului Ciric.

Terenurile de sport le puteti inchiria pentru 60 de Lei pe ora in timpul saptamanii si 80 Lei pe ora in weekend, iar terenul de tenis va costa 20 Lei pe ora in timpul saptamanii iar in weekend 40 Lei pe ora.

Piscina la Ciric. Accesul la plaja si piscina va costa 15 Lei pe zi, iar inchirierea unei barci sau hidrobiciclete va costa 20 Lei pe ora in timpul saptamanii si 30 Lei pe ora in weekend, pe cand inchiriatul pentru terenul de minigolf va costa 50 Lei de persoana pe zi.

Spatii de joaca pentru copii.

Mai multe imagini cu Baza de agrement Ciric ce va fi deschisa publicului iesean incepand cu 1 mai 2013 gasiti in galeria de mai jos, pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare apasati click pe ele.

Sursa Foto: Dan Luca

Citeste si:
> Vezi in ce stadiu au ajuns lucrarile la Pasajul subteran Mihai Eminescu din Fundatie
> Vezi cum arata Ciricul acum in aprilie si in ce stadiu sunt lucrarile de amenajare
> Bahluiul navigabil va fi gata in vara
> Tramvai ultra modern pe strazile Iasului
> Vezi imagini cu noul Terminal construit pe Aeroportul International Iasi
> Apare o noua strada in Iasi intre Cantemir si strada Palat
> Vezi in ce stadiu sunt lucrarile de la Pasajul Suprateran Octav Bancila.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Cum arata in 1941 si cum arata in 2013 Bulevardul Stefan cel Mare | Iasi 4u

  2. roxana

    April 19, 2013 at 10:57 am

    tote ca toate dar cu telescaunul m-ati “spart” cum se zice in popor..voi sunteti tampiti pe bune, nu in gluma..peste ce draq ati facut voi telescaun?
    la un metru deasupra noroiului..si asta doar ca sa copiati un oras la nivelul caruia Iasul nu va ajunge niciodata?..adica orasul Piatra Neamt????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top