Stiri

Abonament de 2 Euro la Digi Mobil cu minute nelimitate in retea, 200 minute nationale si internationale plus 500 MB de trafic internet

RCS&RDS cel mai mare furnizor de internet din Romania mai lanseaza o stire bomba, desi este cu reteaua de telefonie mobila in plina dezvoltare, acestia lanseaza un abonament foarte ieftin, accesibil oricui, ce ataca in mod direct concurenta, adica Orange, Vodafone si Cosmote. Noile abonamente se numesc Digi Optim si include 5 tipuri de planuri tarifare, cu preturi cuprinse intre 2 si 10 Euro pe luna.

Cu putin timp in urma compania RCS&RDS anunta ce telefoane vor comercializa incepand cu luna aprilie si era vorba de smartphoneuri de top precum iPhone 5S, iPhone 5C, Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S4 sau Samsung Note 3, iar astazi ne anunta ca putem sa avem pentru 2 Euro pe luna, minute nelimitate in reteaua Digi pe fix si mobil plus 200 de minute nationale si internationale, la care se adauga si trafic pe internet de 0,5 GB.

Prin aceasta oferta, RCS&RDS se situează din nou cu mult sub media preturilor de pe piata pentru abonamentele la telefonia mobilă. De altfel, niciun alt operator de pe piata nu ofera astfel abonamente la un cost scazut.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Abonament de 2 Euro pe luna la RCS&RDS cu minute nelimitate in retea fix si mobil, 200 minute nationale si internationale plus 0,5GB de trafic internet | Gadgets & Lifestyle 4u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top