Stiri

Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!

Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață! - See more at: http://www.iasi4u.ro/2014_lucky-studio-locul-in-care-dorintele-prind-viata/#sthash.BrC9pZhH.dpufTrăim într-o lume în care videochatul nu mai este un subiect tabu, foarte multe persoane considerând-o ca fiind o modalitate ușoară și sigură de a face mulți bani într-un timp scurt.
Am luat legătura cu doamna Mihaela, managerul Lucky Studio pentru a ne vorbi despre avantajele și dezavantajele unui asemenea job.

Reporter: Cine sunt fetele care colaborează cu Lucky Studio?
Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!Contrar așteptărilor, nu vom enumera o listă cu numele fetelor care colaborează cu studioul nostru. Lucky Studio asigură confidențialitatea, discreția și respectul cuvenit fetelor care lucrează cu noi. În schimb, vă vom împărtăși cum am ajuns să fim cel mai bun studio de videochat din Iași cu ajutorul unor fete minunate, care au avut încredere că putem reuși împreună.

Fetele de la Lucky Studio sunt studente la Medicină, Drept, Psihologie, Litere, Chimie, Economie etc., care investesc în educația lor. Când au venit prima oară în Studioul nostru, aceste fete își doreau să își deschidă un cabinet stomatologic sau psihologic, să aplice la Universități de succes din America sau Anglia, dar situația financiară nu le permitea. Noi nu le-am reprimat aceste idealuri niciodată, sprijinindu-le și încurajându-le permanent să țintească spre visurile lor. Astăzi, toate colegele noastre nu mai depind financiar de părinți, ajungând să își poată răsplăti părinții care i-au crescut, bunicii împovărați de bătrânețe și să-și ajute frații mai mici. Asta deoarece au ales jobul care le aduce cei mai mulți bani, în cel mai scurt timp: model de videochat la Lucky Studio! Pe lângă asta, pot câștiga o experință pe viață din domenii necunoscute lor înainte, în urma conversațiilor purtate cu membrii din întreaga lume.

Reporter: Cum vă selectați fetele cele mai potrivite pentru acest job?
Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!Fetele care își doresc un job bine plătit, au între 18 și 40 de ani, un fizic plăcut și știu la nivel mediu limba engleză și/sau franceză sunt așteptate în echipa Lucky Studio.
Colegele noastre actuale sunt fete cu o inteligență emoțională dezvoltată, care pot înțelege clienții site-urilor de videochat, fără să intre neapărat într-o zonă erotică. Multe dintre fetele din Studioul nostru pot intreține o conversație captivantă în mai multe limbi străine.

Reporter: Cum le-a ajutat acest job pe fetele care au lucrat cu Lucky Studio?
Noi colaborăm doar cu fete emancipate, care se respectă și care au ajuns femei de succes. Considerăm că fetele care au lucrat cu noi, conform joburilor actuale, au ajuns să lucreze pentru mari companii și datorită cunoștințelor dobândite cu oameni foarte importanți din străinătate. Clienții noștri sunt Directori de Companii, Manageri, Ingineri, Avocați care preferă să poarte o relație virtuală cu fete deștepte, educate, cu o cultură generală bogată și care sunt o companie încântătoare.

Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!

Noi apreciem o persoană inteligentă și o respectăm în același timp, încurajând-o să evolueze. 12% din modelele noastre au ajuns să facă parte din echipa de management Lucky Studio, iar 63.5 % lucrează în companii internaționale datorită faptului că au dobândit informații utile în urma activității de videochat. Practic, au furat meserie de la marii afaceriști, care le-au fost admiratori. Chiar dacă nu toți clienții noștri sunt giganți ai businessului, colegele noastre au obținut cunoștințe și aptitudini folositoare pentru a se putea angaja în industrii apreciate în toată lumea. Am dovedit că Lucky Studio este o rampă de lansare în minim 6 luni pentru orice persoană de sex feminin interesată să evolueze în propria carieră. Pentru că trăim într-o lume condusă de bărbați, cu riscul de a ne repeta, spunem din nou că oferim confidențialitate, iar prin clienții noștri, fetele pot dobândi informații esențiale pentru jobul pe care și-l doresc. Videochatul nu trebuie privit ca o meserie înjositoare, în care trebuie să renunți la principiile morale, ci din contra, ca o modalitate de a obține informații vitale într-o viitoare carieră.

Reporter: Sunt și alte studiouri de videochat. De ce au ales să colaboreze cu Lucky Studio și nu cu un alt studio din Iași?
Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!Colegele noastre sunt mândria noastră. Sunt fete deștepte, cu idealuri și dorințe. Dar pentru indeplinirea viselor, este nevoie de multe ori de un suport financiar consistent și rapid.
Noi nu vrem fete care doresc să aibă o carieră de lungă durată în industria videochatului. Ba dimpotrivă, susținem fetele care doresc să obțină mai mult de la viață, care sunt ambițioase și motivate. Perioada care vor să o petreacă alături de noi este doar alegerea lor. La noi, încurajăm fetele să se dezvolte și să își aleagă propria cale în viață. Știm că pot reuși și ne bucurăm ori de câte ori o colegă ne sună să ne anunțe că a obținut o slujbă în calitate de mananger într-o companie, de exemplu, de PR, de farmaceutică sau informatică.

Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!Ele sunt conștiente că videochatul este o slujbă de moment. Un moment care poate dura o lună, un an sau trei. Pentru ca aceste ,,momente” să fie profitabile, dar și plăcute, au ales un studio de videochat care le conferă nu doar siguranță, respect, protecția identității, o echipă competentă la dispoziția lor, dar și un mediu plăcut, în care beneficiază de cele mai bune condiții de muncă.

Avem și colege care au plecat de la noi, dar s-au întors cu drag și continuăm colaborarea la fel de plăcut cum am început-o, pentru că aici s-au format prietenii, echipe și, cel mai important, un scop comun. Pentru că am fost corecți și am oferit întotdeauna plata zilnic și la timp. Pentru că și-au primit întotdeauna bonusurile, premiile și recunoștința noastră. Deoarece condițiile prezentate de Lucky Studio pe site sau pe Facebook nu au fost promisiuni deșarte, ci pura realitate. Studioul nostru s-a bucurat de-a lungul timpului de încrederea a 1670 de fete, atât din Iași, cât și din restul țării, care au lucrat din studio sau de acasă.

Reporter: Ați menționat că au fost fete care au plecat. Fetele sunt libere să renunțe când vor la acest job?
Da, categoric! Dupa angajarea ca model de videochat la Lucky Studio, ai libertatea de a renunța la videochat oricând dorești, fără niciun preaviz, fără niciun fel de obligație din partea ta. Fetele care sunt hotărâte să se bucure de beneficiile pe care le oferim o perioadă de timp, pot alege între 6 bonusuri de angajare:

Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!– 39.760 lei Pachet bonus de angajare și Contract pe 3 ani;
– 27.010 lei Pachet bonus de angajare și Contract pe 2 ani;
– 13.160 lei Pachet bonus de angajare și Contract pe 1 an;
– 7.320 lei Pachet bonus de angajare și Contract pe 6 luni;
– 3.240 lei Pachet bonus de angajare și Contract pe 3 luni;
– 1.720 lei Pachet bonus de angajare și Contract pe 1 lună.

Chiar dacă aleg să încheie un Contract de Colaborare cu noi, fetele au suficient timp să meargă la shopping, să iasă cu prietenii și să plece în vacanțe. Ele pot opta și pentru Contracte Part-Time și își pot lua concedii de odihnă sau medicale. În plus, dacă merg în vacanțe, le oferim gratuit asigurarea medicală dupa ce ne anunță unde pleacă!

Reporter: De ce lucrează fetele de la Lucky Studio în domeniul videochatului și nu fac altceva?
Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!Pentru că este un job ca oricare altul, doar că mult mai bine plătit! Deoarece colegele noastre sunt fete istețe și au câștigat până la 3.180 lei într-o tură! Este foarte greu ca studentă să îți găsești un loc de muncă foarte bine plătit, în care efortul este în majoritate intelectual, iar câștigurile sunt pe măsura inteligenței lor. Ca să nu mai vorbim de timpul colegelor noastre, care este limitat, ele având nevoie să ajungă la cursuri și să învețe. La Lucky Studio lucrezi atât cât dorești, nu ai o limită de ture impuse (poți veni 1 dată sau de 6 ori pe săptămână) și nici vreo limită de timp (poți lucra o lună sau 3 ani).
Colegele noastre au găsit cea mai sigură cale spre independența financiară, alegând un job în care câștigă zilnic între 300 și 800 lei. Ele se pot muta în apartamentul propriu sau își pot să-și cumpăra un BMW seria 1 în doar 6 luni! Bonus le oferim oferim avansul pentru școala de șoferi și 5 ore de consultanță profesională în design interior.

Reporter: Ce le sfătuiți pe fetele care vor să se angajeze la Lucky Studio?
Lucky Studio – locul în care dorințele prind viață!Să fie conștiente că aici femeia este apreciată pentru calitățile intelectuale și atuurile feminine pe care le are și le dezvoltă alături de noi. Feminitatea este o calitate naturală a ta, iar noi te ajutăm să o dezvolți la maximum posibil. Noi nu te învățăm să te prostituiezi, așa cum crede 78.8% din societatea română, ci să îți folosești feminitatea într-un mod inteligent și profitabil, cum este apreciat în țările dezvoltate economic videochatul.

Dacă doresc să se convingă de adevărul spuselor noastre, le sfătuim să ne facă o vizită la Studioul nostru pentru a se convinge că fac primul pas alături de cea mai bună echipă. Să vadă cu ochii lor că bonusurile și beneficiile oferite de noi sunt reale și că într-adevăr oferim:

– plata zilnic, 7 bonusuri saptamanale și 3 lunare;
– 6 bonusuri de angajare;
– personal feminin, discreție, respect și corectitudine;
– abonament la sală și solar gratuit;
– make-up și ședințe foto profesionale;
– transport zilnic și cazare gratuita;
– training in primele 10 zile;
– site-uri cu profil adult si non adult;
– ședințe gratuite de limba engleză și franceză;
– intimitatea și confortulul unei camere cu design unic;
– asistență tehnică permanentă;
– site-uri cu profil adult si non adult;

Noi îi vom plăti taxiul și îi vom răspunde la toate întrebările și nelămuririle!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

8 Comments

8 Comments

 1. Misha

  April 11, 2014 at 1:16 pm

  so smecher!!! habar n-veam ca e asa misto la videochat!! apoi pt 70 si ceva de milioane imi fac si eu contract la lucky studio! <3 <3

 2. Dana

  April 15, 2014 at 12:25 pm

  eu nu prea cred ca se dau asa multi bani.. cine ti-ar da asa la mocangeala bani :-?? prea frumos k sa fie adevarat..

 3. Alice

  April 15, 2014 at 3:08 pm

  Dana, eu lucrez la Lucky de 1 an jumate si crede.ma ca nu e mocangeala, e respect pt noi, fetele care al ales lucky studio.. eu am primit pt un contract pe 2 ani 6.250 lei in mana si pana la 23.650 lei i-am primit in produse, am fost si m-am vopsit blonda, apoi bruneta cu varfuri blonde, m-am tuns bob, mi-au facut unghiile la un salon fain… in general is f multumita.. 😉 am machiaj la 2 zile, ma duc ei cu transportul personal, ma aduc tot ei (daca vreau). nah.. eu cunosc pe toata lumea aici si chiar mi se pare singuru studio serios.. nu zic ca n.or fi si alte locuri in care fetele nu.s respectate, da aici se poarta toata lumea frumos cu mine, imi primesc banii zilnic:-?? deci eu n.am de ce sa ma plang 😀

 4. IOANA121

  April 25, 2014 at 12:03 pm

  eu vreau de cv timp sa.mi gasesc un job si pana acum numai refuzuri.. si nu inteleg dc, is draguta, vb frumos.. numai ca vanzatoare am gasit, da sa fim seriosi, cine vrea sa fie vanzatoare??? oi fi eu studenta da vreau mai mult de atat.. imi place sa cred ca.s o fata desteapta ;;) si ma gandeam sa aplic pt un job la videochat.. 8-| numa ca nu stiam unde, is f multe studiouri.. asta pare serios si daca ofera banuti frumosi, devine foarte tentant.. am cautat pe site la ei un numar de telefon.. 0742286286 Claudia.. cu ea tre sa vorbesc? voi ce stiti, fetelor? ast rasp vostru :*:*:*

 5. Pingback: Question Mark | Blogul cu informatii

 6. Pingback: Avantajele Lucky Studio | Blogul cu informatii

 7. Pingback: Am o viaţă comodă și relaxată prin jobul de la Lucky Studio | Lucky-Studio-Pareri

 8. Studio20.ro

  September 5, 2017 at 12:15 pm

  Foarte interesant articolul si foarte sincer. Sa lucrezi intr-un studio de videochat nu e foarte usor. Din fericire, banii care vin din videochat sunt multe peste majoritatea salariilor din Romania, de aceea, cred ca multe fete tinere se angajeaza ca model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top