Stiri

Vodafone lanseaza abonamentul RED 19, vezi cu ce se deosebeste de concurenta

vodafone-experience-store-afi-palace-bucurestiVodafone Romania a anuntat lansarea unui nou tip de abonament RED. Este cel mai ieftin din categoria RED si costa 19 Euro pe luna si primesti minute si SMS-uri nelimitate la nivel national, la care se adauga 250 de minute internationale, 1 GB de internet 4G si posibilitatea de a cumpara smartphone-uri la preturi reduse. Celelalte abonamente RED sunt RED 25, RED 39 si RED 59 ce au costuri lunare de 25 euro, 39 euro si 59 euro pe luna.

Vezi toate detaliile si informatiile despre abonamentul Vodafone RED 19 aici.

orange-un-operator-e2809einnegrite2809c-de-reclamatii_01Abonamentul seamna foarte mult cu Pantera 19 de la Orange ce ofera pentru aceasi suma lunar 1 GB pentru Internet pe mobil la viteze 4G national si in roaming. Imparte traficul de Internet cu un SIM suplimentar asociat Panterei, minute nelimitate si SMS in retea, nelimitat SMS nationale, 400 minute nationale valabile international fix, mobil si in roaming, 400 minute pentru apeluri primite in roaming, 400 SMS internationale si in roaming si bonus 10 GB spatiu de stocare in Orange Cloud.

magazin-cosmoteLa Cosmote pentru 17 euro pe luna ti se ofera abonamentul Free L cu totul nelimitat la comunicare in orice retea si trafic de date 4G inclus, in care primul 1 GB cu viteza maxima de download de 75 Mbps, apoi 64 kbps. La operatorul Elen preluat de catre Deutsche Telekon, cu siguranta din toamna va avea parte de oferte noi, odata cu transformarea in T-Mobile.

rcs-rdsRCS-RDS lanseaza si ei abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat care pentru 5 Euro pe luna iti ofera convorbiri nelimitate in orice retea nationala dar si in unele retele internationale, internet mobil cu trafic nelimitat, cu viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB dar si telefoane cu pret redus la noii abonati.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Vodafone lanseaza abonamentul RED 19 | Gadgets & Lifestyle 4u!

  2. Pingback: Vodafone a extins reteaua 4G in inca 9 orase din Romania | Gadgets & Lifestyle 4u!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top