Stiri

Husa de telefon – accesoriu la moda

Husa de telefon - accesoriu la modaMulte persoane considera husele de telefoane ca fiind accesorii, nu toti se gandesc ca acestea protejeaza telefoanele de socuri, praf si umezeala. Ambele variante sunt corecte si din acest motiv, industria de accesorii pentru telefoane s-a dezvoltat foarte puternic in ultimii ani. Cu cat telefonul mobil este mai scump, cu atat husa trebuie sa fie mai de calitate.

In functie de pasiunile sau domeniul de activitate a fiecaruia se pot alege husele pentru telefoane. Un exemplu bun este husa sub forma de paleta de acuarele daca aveti inclinatii artistice sau o husa de telefon in forma de pisica de plus daca posesorului ii plac animalele si in special pisicile. Genul de oameni party people pot alege o husa cu desfacator de sticle de bere incorporat, iar fashionistele vor alege tot timpul huse in stilul Chanel sau cele in forma de truse de make-up.

krusell-avenyn_vys0

Unele persoane, in general hipsterii isi aleg variantele de huse hand made, daca ei nu ies in evidenta, atunci cine? Deseori posesorii de Apple iPhone sunt persoane de business sau care iubesc viata si libertatea in exces, se gasesc huse iphone 5s in diverse combinatii pentru stilul oricui, la fel si cand vine vorba de huse iphone 6, care este un model lansat de aproximativ 8 luni in Romania.

huse-telefon-magazin

Piata de accesorii pentru telefoanele mobile s-a extins foarte tare, in acest moment se gasesc de exemplu huse pentru orice categorie de oameni, unele ce-io drept ajung la niste costuri destul de ridicate, dar sunt realizate din materiale de foarte buna calitate, unele chiar sunt facute din materiale precum pietre pretioase, acestea reusind sa scoata in evidenta atat telefonul mobil cat si posesorul acestuia.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top