Stiri

4 Beneficii importante ale utilizării foliei cu bule

Vrei să te muți și nu ai găsit o modalitate prin care să-ți protejezi obiectele de valoare? Trebuie să livrezi pachete cu un conținut fragil și nu știi ce să folosești pentru împachetarea acestora? 

           Alege folia cu bule. Alege să economisești bani.

      Folia cu bule este un material plastic transparent ce poate fi utilizat pentru ambalarea unei game variate de produse, în special a celor fragile. Prevăzută cu spații mici umplute cu aer, folia cu bule oferă pachetelor un grad mare de protecție.

      Caracteristicile de maleabilitate, durabilitate și greutate redusă ale foliei cu bule fac ca aceasta să reducă la minim impactul asupra produselor împachetate. 

Folia cu bule, rezultatul unui eșec

          Rezultatul unui eșec, folia cu bule este cel mai ușor material de ambalare de pe piață, și unul extrem de eficient. 

      De ce rezultatul unui eșec? Pentru că încercarea lui Alfred Fielding și a lui Marc Chavannes de a crea în 1957 un tapet tridimensional de plastic, nu a avut efectul la care aceștia se așteptau. Dar, au descoperit că poate fi folosit ca material de ambalare.  

          Așadar, încă o dovadă că orice eșec se poate transforma într-o reușită și că putem extrage elementele pozitive din fiecare încercare.

Ce beneficii are întrebuințarea foliei cu bule?

        Livrarea obiectelor împachetate în folie cu bule este extrem de benefică pentru acestea. Avantajele foliei cu bule sunt multiple, dar există câteva ce te vor convinge că este alegerea ideală pentru împachetare. 

    • Te ajută să economisești bani. Poți reutiliza folia, cu condiția ca majoritatea bulelor să fie intacte. Prețul mic este un alt motiv pentru care folia cu bule este rentabilă. Este un produs foarte ușor ceea ce va face ca greutatea pachetului de trimis să nu fie foarte mare. Așadar costul livrării va fi mai mic decât dacă ai utiliza rumeguș sau orice alt material cu scop de protecție a obiectelor din pachet.
  • Izolează băuturile fierbinți. Dacă vrei să pleci la job sau la drum lung și ai nevoie de o băutură fierbinte pe care o iei cu tine, pe lângă faptul că îți protejează mâna, folia cu bule menține băutura caldă.
  • Este un produs versatil, pentru că poate izola și proteja orice tip de încărcătură. Deoarece poate fi tăiată în forma obiectului de împachetat, folia cu bule se va mula perfect pe acesta, reușind să-l protejeze împotriva factorilor externi. 
  • Ajută la eliminarea stresului. Ce plăcut poate fi să te joci cu folia de bule! Parcă nu te poți abține să nu le spargi. Știai că o poți folosi ca un instrument împotriva stresului? Încearcă să spargi cât mai multe bule și vei vedea efectul. Potrivit unui sondaj realizat de Not So Scientific un minut de spargere a bulelor foliei echivalează cu un masaj de câteva zeci de minute prin care te detensionezi.

     Decizia de a întrebuința folia cu bule pentru împachetarea obiectelor este cea mai bună. Este investiția perfectă pe linie de împachetare a produselor. Este modalitatea eficientă care te ajută să economisești bani.

       Descoperă pe ambalare.com mai multe sortimente de folii cu bule, de diferite dimensiuni, care te vor ajuta să acorzi o atenție deosebită produselor pe care trebuie să le împachetezi. 

Sursă foto: pexels

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top