Sex

Alina Puscau @ Playboy noiembrie 2009

Alina Puscau @ Playboy noiembrie 2009Fotomodel si cantareata, Alina Puscau, a devenit prima romanca ce va aparea pe coperta revistei Playboy din Statele Unite ale Americii pe luna noiembrie 2009, imaginile si interviul fiind traduse si pentru editia din Romania.
Gaultier o adora, Vin Diesel a impartit cu ea doi ani din viata, Mariah Carey si Madonna ii fredoneaza piesele, iar Collin Farrell simte ca o cunoaste de-o eternitate.
Pina si pretentiosul Mircea Badea o considera perfecta!
Va las sa urmariti un interviu realizat de catre Ramona Pop si imaginile realizate de catre fotograful Brett Ratner si sper ca in curand sa revenim cu mai multe informatii si fotografii.
Playboy: In ce relatii mai esti cu Madonna, Jessica Alba, Vin Diesel, Mariah Carey? Cine-ti mai cinta piesele?
Alina: Madona m-a invitat in mod special la concertul ei din Romania, care mi s-a parut extraordinar, cu Jessica Alba ma intilnesc mai des in LA, avind acelasi antrenor la sala, pe Vin Diesel nu l-am mai vazut de vreo doi ani de zile, are o fetita si sint foarte fericita pentru alegerea lui, iar pe Mariah o vad mai tot timpul, lucrind des cu Brett iar de cind imi fredoneaza piesele am devenit foarte bune prietene.
Playboy: “Cind un barbat vine la mine, sint foarte bitchy”, imi spuneai in ultimul nostru interviu. De cind esti cu Brett Ratner, mai vin barbatii la tine?
Alina: In industria in care lucrez sint tot timpul inconjurata de barbati celebri. Sint deja obisnuita sa primesc complimente dar de cind sint in relatie stabila nu dau atentie anturajului neadecvat.
Playboy: Tot atunci, imi marturiseai ca l-ai intimidat pe Colin Farrell. Mai e gelos Brett pe el?
Alina: Nu se pune problema. Brett nu este o fire geloasa si crede in mine.
Playboy: De ce l-ai refuzat cind ti-a propus sa apari in X-men si Rush Hour?
Alina: Pentru ca sint o persoana foarte independenta si am dorit sa-mi incep o cariera prin fortele mele proprii. Sint sigura ca voi avea pe viitor ocazia sa fac si film.

[fblikebutton]

Interviu de Ramona Pop,
Foto: Brett Ratner

Marina Dina @ Playboy octombrie 2009

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: uberVU - social comments

  2. mihaela

    December 29, 2009 at 12:24 pm

    nu pot spune ca nu este frumoasa;dar sa o vedem si fara machiaj…..in foto toate par frumoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top