Diverse

Asigurarile medicale eficiente mediate de Credit24h

Sanatatea este responsabila de starea de bine a omului si datorita acesteia el poate sa obtina venituri mari si sa progreseze din toate punctele de vedere. Din pacate, oamenii stiu sa aprecieze sanatatea dupa ce incep sa o piarda. Ce bine ar fi sa dovedeasca prevedere si sa stranga bani din timp pentru ingrijirea necesara, plus sa duca un regim de viata echilibrat ca sanatatea sa dureze cat mai mult timp sau chiar toata viata!

Oricat de frumos ar fi afara, oricat de bine ar fi in casa, persoana care sufera nu se poate bucura. O migrena intuneca totul in jur, o afectiune respiratorie produce oboseala si dificultate in respiratie. Organismul sufera mult si din cauza unei dureri de masele. Cei din jur nu pot sa creada ca o parte asa de mica din organismul unui om produce tulburari si dureri atat de mari.

La primele simptome de boala, omul trebuie sa se prezinte la medicul de familie, apoi sa se interneze in cele mai bune clinici private unde va fi ingrijit cu atentie.

Cel mai rau este insa cand boala survine intr-o perioada de maxima criza financiara, iar persoana respectiva nu are bani sa se interneze, sa se opereze, sa isi ia tratamentele prescrise. Analizele costa, consultatiile facute de specialisti costa, de aceea este bine sa fie omul prevazator si sa isi faca asigurari medicale pentru sine si pentru cei dragi.

Asigurarile medicale reprezinta forme de investitie in sanatate si ele trebuie sa fie facute din timpul in care omul este sanatos.

Eficienta lor se evalueaza in acele momente de criza in care boala se instaleaza si pentru restaurarea sanatatii omul are nevoie de spitalizare. Cea mai simpla scuza este aceea ca este de ajuns asigurarea medicala de la serviciu, dar nimic nu este mai fals ca aceasta afirmatie.

La clinicile de stat se asteapta luni intregi pentru o investigatie, iar in lupta cu boala acest timp se dovedeste indelungat.

Asigurarile de sanatate mediate de Credit24h asigura accesul in cele mai bune clinici din tara. Un asigurat care are nevoie de anumite teste sau analiza va avea prioritate.

Asigurarile  de sanatate nu sunt scumpe, fiindca suma se achita lunar, iar investitia merita sa fie facuta pe deplin. Acelasi site atrage atentia ca nu se pleaca sub nicio forma in strainatate fara asigurarea de calatorie de viata. Oamenii trebuie sa invete sa fie prevazatori, fiindca nu atrag ghinionul daca se pun la punct. Este ca si cum cineva, gandindu-se ca va ploua isi pune umbrela in geanta. Umbrela este usoare, nefiind un obiect voluminos. Ea nu incomodeaza cu nimic si cand se va porni furtuna, va fi scoasa din poseta si ii va fi de folos persoanei prevazatoare. Dar ce se face daca ploaia il surprinde nepregatit?

Omul este o fiinta fragila, in mana destinului si nu se stie niciodata ce ii ofera viitorul.

Credit24h ofera o gama variata de credite, dar si de asigurari. Creditele puse la dispozitia consumatorilor sunt:

-credit pentru prima casa sau credit imobiliar, aceste imprumuturi se pot lua pentru 30 de ani;

-credit verde pentru amenajarea casei, pentru obtinerea autonomiei energetice si pentru ca locuinta sa aiba un comportament prietenos cu mediul;

-credit de consum;

-credit auto;

-card de credit.

Aceste credite sunt flexibile si accesibile unei paturi largi de consumatori, fiindca: sunt eligibile persoane cuprinse cu varste de 18-70 de ani, se accepta garantii variate, cum ar fi: beneficii obtinute din drepturi de autor, din inchirieri, dividente sau contracte de administrare.

Cei care doresc sa cumpere o casa pot solicita servicii conexe  imprumutului. Ei  pot solicita consultanta imobiliara si eliberarea certificatului de eficienta energetica.

Asigurarile care se pot face prin intermediul acestui broker cu parteneri puternici sunt:

-asigurari medicale si asigurari de viata. Cele doua sunt inrudite. Persoanelor care fac un credit de consum de 50 000 de lei li se incheie obligatoriu o asigurare de viata. Asigurarea de viata este indispensabila celor care calatoresc mult, atat in tara, cat si peste hotare.

-asigurari de pensie facultativa. Oamenii prevazatori care isi doresc sa economiseasca au la dispozitie acest instrument util si eficient. Ei pot stabili sa achite 50 de lei pe luna si in acest mod strang 600 de lei pe an si suma de 6000 de lei in 10 ani. Cu cat se face mai din timp, cu atat este mai avantajoasa pensia facultativa. In 20 de ani de cotizat neintrerupt se ajunge la suma de 12 000 de lei.

-asigurarile de studii sunt facute de catre parinti din prea multa dragoste pentru copiii lor. Ele se pot face din momentul in care copilul are 2-3 ani, fiindca abia este timp ca pana la majorat sa se stranga o suma generoasa care sa permita inscrierea la facultate fara probleme, chiar si pe locurile cu taxa.

-asigurari auto fara de care nu trebuie sa se circule pe drumurile publice.

-asigurarea pentru constructii/locuinte. Nu se poate sa plateasca o persoana 30 de ani rate lunare pentru casa si sa nu solicite o asigurare care reprezinta o masura minima de prevedere!

Credit24h este un site pe care intra zilnic multi vizitatori, fiindca au nevoie de informatii utile, de produsele eficiente si de servicii de calitate premium. Specialistii sunt gata sa consilieze clientii si sa le prezinte  ofertele imobiliare.

Exista si asigurari profesionale menite sa scuteasca anumite categorii socio-profesionale de plata unor despagubiri in caz de eroare profesionala.

Asigurarile mediate de Credit24h sunt foarte apreciate de romani, iar creditele oferite de aceasta institutie financiara solicitate.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top