Diverse

Avantajele unui leasing auto!

Leasing-ul auto devine o optiune pentru tot mai multi romani, mai ales pentru cei care doresc sa conduca masini moderne. Elite Cars Leasing este o fimra care se ocupa cu acest aspect, fiind renumiti in cercul iubitorilor de masini performante. Elite Cars Leasing ofera o sansa egala tuturor clientilor sa intre in posesia unei masini de lux avand posibilitatea de a alege : leasing financiar, leasing operational, credit auto sau cash.

Pentru persoanele interesate de achizitionarea unui autoturism, dar care nu dispun de fondurile necesare, institutiile financiare au in oferta de finantare trei produse dedicate: creditul auto, creditul de nevoi personale si leasingul auto.

Dintre acestea, creditele auto prezinta avantaje evidente: dobanda mai scazuta decat in cazul creditelor de nevoi personale, iar clientul devine proprietarul masinii inca de la inceputul perioadei de creditare, spre deosebire de finantarea in sistem leasing.

Creditul auto poate fi utilizat pentru cumpararea unei masini noi sau second hand, in functie de specificatiile bancii. Perioada de rambursare este cuprinsa intre 6 luni si 7 ani. In general, pentru automobilele second-hand suma imprumutata este mai mica, iar perioada de rambursare a creditului este mai scurta, reflectand perioada de amortizare a garantiei.

Pentru creditul auto, garantiile constau in garantie mobiliara (gajul) asupra unor bunuri mobile (ex. autoturismul achizitionat prin credit) si/sau asupra depozitelor colaterale in favoarea institutiei finantatoare. Gajul consta in remiterea de catre debitor in favoarea creditorului a unui bun mobil care, in cazul in care datoria nu va fi achitata la scadenta, va fi vandut si din banii obtinuti se va acoperi datoria debitorului.

Categoriile de vehicule care fac obiectul creditului auto includ autoturisme, motociclete, motorete, barci cu motor, tractoare etc.

La acordarea unui credit auto, institutiile financiare solicita urmatoarele documente: cerere de credit, copie dupa actul de identitate, factura utilitati, adeverinta salariu, documente care atesta alte angajamente de plata (daca este cazul), factura proforma de la Elite Cars Leasing.

Masinile cumparate de la dealerii autorizati pot fi noi sau rulate, dar pentru masinile second hand vei plati ceva mai mult decat daca vei cumpara de la persoana fizica, insa vei avea parte de siguranta. Intr-un showroom autorizat procedurile de vanzare – cumparare sunt mai sigure, fiind realizate intr-un mediu controlat si cu actele necesare bine puse la punct. Starea tehnica a masinii este una mult mai buna. Inainte sa fie pus la vanzare, autoturismul este verificat de specialisti, iar unde este necesar, piesele vor fi schimbate. Elite Car Leasing este un leader in domeniu care ofera cele mai bune solutii clientilor interesati de achizitionarea masinilor prezente in catalogul lor.

Toate masinile sunt aduse din Germania, iar calitatea este mereu pe primul loc atunci cand compania isi presteaza serviciile catre clienti.

Persoanele fizice vor avea nevoie de urmatoarele acte:

-Cerere finantare

-Documente de identificare: buletin/ carte identitate / pasaport;

-Acord de consultare a bazei de date a Centralei Riscurilor Bancare;

-Adeverinta de venit sau acord ANAF

-Alte documente care atesta caracterul permanent al venitului: contracte de inchiriere, cupoane de pensie, dividende, etc.

 

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top