Evenimente

Bar Skills Competition @ Club Hypnotic miercuri 25 martie 2009

Bar Skills Competition @ Club Hypnotic miercuri 25 martie 2009Cu numeroase premii nationale si internationale obtinute la concursuri de bartending, Benois este amuzant, critic, perfectionist si foarte pasionat de ceea ce face.
Cu o invitatie la Maruta in emisiune si cu un pictorial grozav in Esquire, Adriano are o indemanare extraordinara in a executa jonglerii cu pahare, sticle si shakere. Cei doi au organizat miercuri un concurs de bartending si au reusit sa stranga aproximativ 250 de oameni in Club Hypnotic pentru a le demonstra ca bartendingul este o activitate ce necesita pasiune, placere pentru munca si nevoia permanenta de a atinge perfectiunea.
Astfel, au fost prezenti barmani din Hypnotic, Office, Skye, freelanceri sau din cluburile din Piatra Neamt.
Probele au constat in freepuring si fler iar castigatorul a fost Stangaciu Bogdan,unul dintre barmanii din Club Office foarte bine pregatit si cu miscari foarte bine calculate.

Din juriu au facut parte barmani experimentati printre care si cel care a fost desemnat cel mai bun barman din Romania. Cei care s-au asigurat ca probele sunt executate corect au fost Adriano si Benois.
Acest eveniment din Club Hypnotic vine pentru a demonstra ca cele intamplate vineri pot fi lasate in urma si se poate merge mai departe cu aceeasi seninatate si cu mai mult optimism. Personalul a purtat in semn de solidaritate cu colegul lor Florin, grav accidentat in conflictul de vineri, semne cu inscriptia Security.
Club Hypnotic dezaproba violenta !


Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top