Sex

Bianca Dragusanu @ Playboy noiembrie 2009

Blonda lui Botezatu” si “Asistenta lui Capatos” se simte ca acasa in faimosul club bucurestean. Facuta pentru acest stil de viata, ea este vedeta feminina care a crescut cel mai mult in 2009! Are cu ce!
Fotografii de Adrian Stoicoviciu
MakeUp: Doinel Ungureanu
HairStyle: Cleopatra Ama Micu
Stil: Monica Georgescu
Lenjerie si accesorii: I.D.Sarrieri, Triumph, Lisca, Lasardo, Only, Rebelle

P.S. Cica domnisoara Bianca Dragusanu si-ar fi luat 10.000 de Euro pentru a poza in revista Playboy Romania. (informatie neconfirmata)
[fblikebutton]

Marina Dina @ Playboy octombrie 2009

Facebook Comments
13 Comments

13 Comments

 1. Pingback: Tweets that mention Bianca Dragusanu @ Playboy noiembrie 2009 | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

 2. Pingback: pligg.com

 3. Pingback: t0p20 » Blog Archive » Bianca Dragusanu @ Playboy noiembrie 2009

 4. Pingback: uberVU - social comments

 5. johny dip

  December 4, 2009 at 5:07 am

  parerea mea e ca tipa e buna, dar pozele sunt slabe… banale… ma asteptam m mult de la o sedintza foto cu o astfel de “vedeta” pff… pariez ca zicea… dar sa nu mi se vada … deci blonda e buna de f***t de vreo 30 – 40 ori… de pozat de vreo 2 ori maxim, si in rest valea… parerea mea de fotograf

 6. mihaela

  December 29, 2009 at 12:21 pm

  parca este o papusa barbie’frumoasa tipa……..

 7. Pingback: Bianca Dragusanu la Victoria's Secret? | Portalul orasului Iasi 4u

 8. nacu

  March 16, 2010 at 11:44 am

  niste curve care nu s in stare de nimic in afara de a si arata curu si taztele si in rest de a suge pula de la oamenii bogati doar doar le arunca si lor o bucatica de paine si o masina second. halal de voi prostituatelor. PS dau 10000 e sa mi o suga si mie promit ca i fac si poze sa se creada star

 9. ALE

  March 31, 2010 at 5:47 pm

  acum sant plecata de ceva vreme in italya,sant casatorita,am un copil si am sa vin cat de curand in romania sa-i arat la jegoasa asta ce inseamna sa suferi,am s-o tarasc in tribunale cu martori,sa stea linistita ca nu vin asa tam nesam,s-o vad atunci ce mare vedeta e,sa afle toata romania ce facea ea in petrosani !!!!      eram 2 fete si ne-a tinut 2 saptamani inkise intr-un apartament pe strada independentei din petrosani si ne dadea la produs la diferiti jegosi si ea lua banii pe ce prestam noi,k mi-e si rusine sa spun ce ne obliga sa facem,fotomodelul p..dii masii.prostul ala de botezatu nu vede,nu aude ? il face de tot kktul in toata romania,degeaba se crede el cine se crede, ca degeaba.il umple asta de tot rahatul din lume,dar sa vedeti ce o s-o umplu eu cand vin in tara,de n-o mai spala nici toata apa din Jiu.Asa ca nu o mai lingeti unde nu bate soarele ca nu merita,habar n-aveti ce curva e si cine e asta si ce-i poate capul.si cat teatru joaca nu mai zic….sa te pregatesti jegoasa naibii,ca acum e randul nostru sa ne batem joc de tine.

 10. ella

  April 30, 2010 at 8:13 pm

  draga ALE,pai ia atitudine si demasc-o pe nenorocita!!!da la ziar,fa ancheta,ce Dumnezeu.Si-a batut joc de tine si ea e bine mersi de o pupa toata lumea-n fund si o idolatrizeaza…mai da-o-n kkt! oricum ii place sa fie bagata in seama.ia bag-o tu in seama ca lumea,poate o mananca puscaria pt ce ti-a facut.

 11. Pingback: Oana Zavoranu @ Playboy, mai 2011 | Iasi 4u

 12. lau

  October 2, 2011 at 1:26 am

  as vrea sa imi sugi si mie p..a de vreo 50 de ori,se poate draga mea?

 13. Pingback: Oana Zavoranu @ Playboy, mai 2011 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top