Sex

Balerine ce pozeaza nud @ Playboy, martie 2011

coperta-playboy-martieÎn filmul Black Swan, două balerine talentate se luptă pentru rolul dublu de lebădă albă/lebădă neagră. Playboy recrează aceeaşi tensiune între două balerine profesioniste care au avut deja experienţa incredibilă de a juca în Lacul Lebedelor: Eugenia Stoian şi Roxana Golban.
Roxana Golban (blonda) e din Timişoara şi a început să studieze baletul de la 7 ani. Părinţii au dat-o după ce a spart un candelabrul în timp ce sărea coarda în casă. În clasa a XI-a, după ce cîştigat premiul III la Olimpiada Naţională de Artă Coregrafică s-a mutat la liceu în Bucureşti din dorinţa de a locui singură şi de a fi independentă. Acolo a cunoscut-o pe Eugenia şi cele două au devenit aproape inseparabile.

După liceu a făcut un an Facultatea de Coregrafie, dar a renunţat pentru că dansa tot timpul şi nu mai ajungea la cursuri. Acum s-a întors în Timişoara şi studiază Economia şi Administraţia Afacerilor, dar continuă să facă spectacole. „Am cea mai mare satisfacţie cînd sînt pe scenă”, spune ea.
Roxana i-a plăcut mult experienţa de a poza nud deşi i s-a părut ciudat că ea era cea supusă dorinţelor Eugeniei. „În realitate e puţin invers”, spune ea.

Eugenia Stoian (bruneta) e din Bucureşti şi face balet din clasa a III-a, cînd s-a decis că nu mai suportă vioara. La liceul Floria Capsali a obţinut burse pentru stagii coregrafi renumiţi din străinătate printre care Massimo Gerardi, Rachid Ouramdane şi Thomas Kelly.
S-a împrietenit cu Roxana după ce a dus-o la o seară de salsa, un gen de muzică pe care l-a descoperit în liceu. A studiat un coregrafia dar s-a retras pentru a se putea concentra pe spectacole. „Mi-am dorit să pot să apar pe scenă”, spune Eugenia.

Despre şedinţa foto: „Nu pot descrie experienţa”, spune Eugenia. În ciuda faptului că a pozat aproape jumătate de zi, i s-a părut că totul a trecut într-o clipă.

[fblikebutton]
400_614_more_f8799f1b16d29bcfb478d080e87d1fa6

Galerie Foto Playboy Romania, martie 2011


Sursa: Playboy.ro

Facebook Comments Box

5 Comments

5 Comments

  1. Pingback: Monica Columbeanu pozeaza in Playboy datorita divortului si lipsei de bani | Iasi 4u

  2. Pingback: Oana Melinda Kutasi @ Playboy, aprilie 2011 | Iasi 4u

  3. Pingback: Oana Zavoranu @ Playboy, mai 2011 | Iasi 4u

  4. Pingback: Oana Zavoranu @ Playboy, mai 2011 | Iasi 4u

  5. Pingback: Oana Melinda Kutasi @ Playboy, aprilie 2011 – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top