Stiri

Burgerii tricolori: Surpriză pentru gurmanzii microbiști la Local by Krud pe perioada Euro 2024

Burgerii tricolori: Surpriză pentru gurmanzii microbiști la Local by Krud pe perioada Euro 2024

Local by Krud aduce o surpriză specială pentru toți gurmanzii microbiști în timpul Campionatului European de Fotbal. Pe durata competiției, burgerii din meniul lor vor purta numele jucătorilor echipei naționale de fotbal a României, oferind astfel o experiență culinară inedită și distractivă.

Burgerii tricolori la Local by Krud

În funcție de compoziția și prețul fiecărui burger, aceștia au fost redenumiți după primul 11 al României la Euro 2024. Acum, poți savura un “Hagi” sau un “Stanciu”, acompaniați de un “offside” sau “penalty” (cartofi prăjiți), ori poți opta pentru un “Drăguș” sau un “Coman”. Aceasta este ocazia perfectă pentru a combina pasiunea pentru fotbal cu plăcerea de a savura burgeri delicioși.

Magia fotbalului pe terasa Local by Krud

Local by Krud din Palas Campus te invită să trăiești magia fotbalului într-o atmosferă vibrantă și prietenoasă. În fiecare sâmbătă seara, terasa va fi locul unde vei putea urmări meciurile echipei României pe un ecran mare, cu sunet de calitate, alături de prieteni și alți fani ai fotbalului.

Pentru a completa experiența, Local by Krud a pregătit rețete speciale de burgeri, numiți de ei “burgeri tricolori“, și o selecție variată de băuturi. În plus, dacă vii îmbrăcat în galben, prima bere este din partea casei! Aceasta este modalitatea perfectă de a te bucura de meciuri și de a simți cu adevărat spiritul competiției.

Vino să trăiești emoțiile fotbalului!

Local by Krud te așteaptă să vii și să te bucuri de fotbal, mâncare bună și companie plăcută pe terasa lor din Palas Campus. Nu rata ocazia de a savura burgerii tricolori, de a te distra și de a trăi emoțiile meciurilor împreună cu alți microbiști.

Burgerii tricolori: Surpriză pentru gurmanzii microbiști la Local by Krud pe perioada Euro 2024

Hai România! Te așteptăm să trăim împreună magia fotbalului!

Local by Krud

Adresa 1: Palas Campus, Iasi, Romania
Contact: 0771 248 235

Adresa 2: Strada Niciman, nr.2, Iasi, Romania
Contact: 0771 248 235

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top