Buna Ziua Iasi

Ce sunt produsele resigilate?

Trăim într-o perioadă în care planeta noastră are nevoie mai mult ca oricând ca noi să reducem consumul de orice fel și să încercăm măcar să dăm o șansă și produselor care, dintr-un motiv sau altul, nu se mai pot numii noi/sigilate.

Din păcate producem foarte multe deșeuri și stăm extrem de prost la capitolul reciclare. Gândește-te cât gunoi aruncăm zilnic și ce e mai trist e că de multe ori, nici măcar nu luam în calcul să dăm o altă șansă produselor pe care le aruncăm, dacă nu pentru noi, măcar pentru altcineva care nu își permite un produs nou și ar vrea să achiziționeze un produs la mâna a doua.

Partea bună e că marile magazine deja au în oferta lor produse resigilate, iar un produs resigilat poate fi chiar un produs nou, iar unul dintre motivele pentru care nu mai are eticheta originală este simplul fapt că ambalajul a fost deteriorat în urma transportului, iar cumpărătorul inițial a refuzat coletul.

Ce sunt de fapt produsele regilate? Sunt produse 100% funcționale care au fost expuse pe raft în showroom, doar testate, folosite în sarcină la filmarile de prezentare ale produselor sau nefolosite (ambalaj deteriorat în urma transportului). în pagina fiecărui produs este specificat motivul pentru care se încadrează în această categorie.

Principalul avantaj pentru care e bine să iei în calcul un produs resigilat este faptul că prețul este mult mai bun decât în cazul unui produs sigilat, ceea ce înseamnă că poți cumpăra scule electrice profesionale la prețul celor semi-profesionale sau chiar a celor hobby (în cazul în care lipsesc din setul de livrare o parte dintre accesorii).

O altă veste bună este că acestea beneficiază de aceleași beneficii ca produsele sigilate: garanție (24 de luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice) și drept de retur, indiferent de motiv, dacă se încadrează în perioada specificată la termeni și condiții.

Dacă vorbim de scule, printre motivele pentru care acestea intră în categoria de resigilate se numără:

  • unul dintre firele unui aparat de tăiat cu fir cald a fost folosit la prezentarea video în sarcină a produsului;
  • valiza sculelor este îndoită la colțuri sau zgâriată;
  • dacă vorbim de pânzele pentru fierăstraiele circulare, cel mai probabil au fost folosite la tăierea unor materiale în timpul testării în sarcină a unui fierăstrău circular.
  • sunt foarte puține situațiile în care din setul de livrare lipsesc accesorii, dar avantajul aici este că sculele sunt mult mai ieftine decât in mod obișnuit.

Indiferent dacă alegi sau nu produse resigilate, asigură-te că magazinul de la care le achiziționezi este un magazin de scule electrice și accesorii de încredere ca să fii sigur că produsele sunt originale și nu replici foarte bune ale acestora. Un preț mult prea mic pentru un brand foarte cunoscut ar trebui să îți dea de gândit!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top