Stiri

Cele mai în vogă accesorii pentru mirese în 2021

Deşi trebuie încă să se ia în considere anumite restricţii, nunţile de anul acesta nu sunt lipsite de fast şi de eleganţă. Mai mult decât atât, pandemia a venit cu tendinţe noi pe piaţa organizărilor de nunţi, acordându-se mai multă atenţie detaliilor şi formatelor mai mici. 

Pe de altă parte, un lucru a rămas neschimbat: dorinţa mireselor de a străluci în ziua lor cea mare şi de a fi în pas cu actualele tendinţe din domeniu. Aşadar, pentru a le veni în ajutor tuturor domnişoarelor care se pregătesc pentru acest eveniment special din viaţa lor, iată care sunt cele mai apreciate accesorii ale anului pentru mirese. 

Cercei care ies în evidenţă

Dacă eşti o mireasă care mizează pe simplitate, este recomandat să alegi un element care iese în evidenţă. O rochie foarte simplă, de exemplu, cu o coafură naturală, va fi bine pusă în evidenţă de o pereche de cercei cu un design special sau cu pietre preţioase. Poţi alege, de exemplu, perechea potrivită pentru tine, în funcţie de fizionomie, dar şi de coafură, din oferta de cercei din aur de la Teilor. Dacă ai o rochie cu broderie sau un design mai complex, atunci e mai bine să te orientezi către o pereche de cercei mai simpli, dar de efect.

Coliere fine

Când vine vorba de coliere, tendinţele de anul acesta propun mai curând modele fine, cu medalioane sau cu pietre preţioase sau semipreţioase. Poţi alege coliere la baza gâtului, inspirate din moda anilor ‘90 sau, dacă croiala rochiei permite modele mai lungi, care pun în valoare cu bun-gust corsajul. Dacă vrei să adaugi o pată de culoare, poţi opta pentru coliere Teilor cu ametiste sau safire. 

Accente vintage 

Pentru miresele care vor să pună în evidenţă o tradiţie de familie, nimic nu este mai potrivit decât un accesoriu vintage. Poate fi vorba despre o bijuterie de familie, o pereche de mănuşi din dantelă sau de o poşetă specială. Atât timp cât se potrivesc cu estetica generală impusă de rochie, astfel de accente vintage sunt binevenite şi fac ţinuta să fie cu atât mai specială într-o astfel de zi deosebită. 

Tiare

Pentru cele care îşi doresc să se simtă ca adevărate prinţese în ziua nunţii lor, tiarele sunt accesoriile cele mai potrivite. După seria de nunţi regale din Marea Britanie, aceste accesorii cu totul speciale au revenit în atenție şi în tendinţe. Recomandarea stiliştilor pentru miresele care îşi doresc să poarte un astfel de accesoriu este să renunţe la alte bijuterii masive, care ar putea încărca ţinuta, în favoarea unor cercei cât se poate de simpli. 

Clasicele perle

De câțiva ani, perlele sunt în atenţia tuturor caselor de modă. De la agrafe de păr şi până la pantofi, le-am putut găsi aproape peste tot. Ei bine, perlele rămân în continuare la modă şi sunt cât se poate de potrivite pentru ziua nunţii. Le poţi purta pe voalul de mireasă, pe rochie, pe poşetă sau, evident, ca bijuterii. O pereche de cercei de perle albe vor fi întotdeauna eleganţi, la fel ca un colier simplu. Dacă eşti o mireasă mai extravagantă, poţi purta mai multe coliere de perle, de diferite lungimi, în completarea unei rochii simple. 

Accesorii de păr

Orice fel de coafură ai alege pentru ziua nunţii tale, nu uita să o accesorizezi. Poţi opta pentru agrafe cu cristale sau clame cu perle. O coafură foarte simplă poate fi pusă în valoare cu eleganţă de mici accesorii de păr discrete, mai ales după momentul în care îţi scoţi voalul de mireasă. 

Ziua nunţii este una dintre cele mai importante din viaţa unei femei, aşa că niciun efort nu este prea mare pentru a arăta exact aşa cum îţi doreşti. Alege accesoriile potrivite şi dă strălucire acestei zile speciale!

Sursă foto: Unsplash.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top