Concursuri

CONCURS: Castiga 2 invitatii la Off Air Iasi

Pe 13 si 14 aprilie are la Iasi un super eveniment pentru cei pasionati de domeniul online dar si al filmelor de tip scurt metraj, blogging sau prezentare. La Hotel Unirea, sambata 13 aprilie si duminica 14 aprilie vor veni invitati de marca la Iasi. Ai sansa sa castigi doua invitatii gratuite la acest eveniment.

Pe 13 si 14 aprilie are loc Off Air Iasi, printre invitatii conferintei se numara Razvan Baciu – Fondator Compania de Online, Calin Biris – Manager marketing trilulilu si zonga, Mihai Holhoș – Doza de Haș, Magor Csibi – Director de program WWF în România și Coordonator al platformei jurnalistice Think Outside The Box, Lucian Mândruță – Director de creație la grupul Mediafax, Cristian Manafu – Trainer. Invitații de duminică, 14 aprilie 2013, ce vor vorbi pe calea video oferind informații prețioase despre domeniul pe care îl reprezintă cu succes: Creative Monkeyz – Îmbinând cinematografia cu artele plastice și publicitatea crează conținutul, Bogdana Butnar – Industry Manager la Google România, Fu Music – Muzica și filmul celor doi frați Fu, Adam Pacitti – Creator de filme documentare, Mihai Bivol – Manager la HaiHai.

CONCURS

www.iasi4u.ro iti ofera ocazia sa castigi doua invitatii la acest eveniment, pentru acest lucru nu trebuie decat sa dai un like paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/iasi4uro si sa scrii in aceasta pagina in zona de comentarii, cine este speakerul tau preferat de la Off AIr si de ce? Urmarind aceste doua lucruri, pe 12 aprilie facem extragerea si te anuntam daca ai castigat. Va rugam ca in sectiunea de comentarii de pe site sa folositi o adresa de email valabila ca sa va putem contacta.

La Off Air de pe 13 si 14 aprilie 2013 va avea loc la Hotel Unirea din Iasi si va contine discutii si dezbateri despre menirea unui film, dezvoltarea unui concept, documentare preliminara, rolul actorului sau al personajului intr-un material video, produsele pentru televiziune, scurtmetrajele si cinematografia, filmuletele virale si multe altele.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

4 Comments

4 Comments

 1. cipoc

  April 9, 2013 at 12:29 pm

  Invitatul meu preferat este Razvan Baciu pentru c-am invatat multe de la el in ceea ce priveste procesarea video

 2. Antal Andrei

  April 9, 2013 at 12:56 pm

  Cristian Manafu pentru ca, pe langa faptul ca e amuzant vorbeste despre continut de calitate.

 3. Andreea

  April 9, 2013 at 6:29 pm

  Speakerul preferat este si va ramane si dupa eveniment reprezentantul Creative Monkeyz. Consider ca Creative Monkeyz pot invata participantii OFF AIR din experienta lor si mai ales din faptul ca au produs o revolutie pe piata video onlline din Romania prin aparitia lor. Faptul ca s-au mentinut pe piata si s-au facut atat de repede cunoscuti inseamna ca au un rol si un cuvant important in domeniu.

 4. iasi4u

  April 12, 2013 at 6:23 pm

  Castigatorii concursului sunt Antal Andrei si cipoc, veti fi contactati pe email pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top