Concursuri

Concurs: Castiga un aranjament floral de la FloraLux

aranj-flSe apropie primavara si cand zic asta ma refer la ziua de 8 martie si pentru faptul ca vrem sa va ajutam punem la bataie un concurs prin care poti sa-ti surprinzi mama, iubita/sotia printr-un mod original.
FloraLux impreuna cu Iasi4u.ro te premiaza cu un aranjament floral in valoare de 197 RON la care se adauga si livrarea gratuita la domiciliul persoanei careia vrei sa il faci cadou si pentru a castiga nu trebuie decat sa ne spui in zona de comentarii prin ce moduri iti surprinzi persoana iubita de 8 martie.
Suntem de parere ca daca iubesti ai sa faci tot timpul in asa fel incat sa surprinzi persoana de langa tine si asta se face iesind din banal, toti apeleaza la clasicul buchet de flori care nimeni nu zice ca e clasic dar modul prin care il oferi trebuie sa fie unic si din acest motiv FloraLux te ajuta sa fii special de 8 martie.

In ultima vreme magazinele online de cadouri din Romania au luat amploare, ei bine FloraLux este un magazin online cat si unul care poate fi vizitat la sediul din Bd. Socola nr. 17, Bl. D7, Sc. C, vis-a-vis de Restaurantul Cotnari.
Nu e vorba doar de o simpla florarie ci de o adevarata echipa de artisti ce au studii superioare si ani de studiu in domeniu.

Pentru a participa la concurs trebuie sa scrii in zona de comentarii prin ce moduri iti surprinzi persoana iubita de 8 martie si sa pui linkul de concurs pe pagina ta de facebook, precum in exemplul de mai jos.

share-link-on-facebook

Nu uita ca in campul adresei de email trebuie sa scrii adresa ta corecta pentru ca prin ea te vom contacta pentru a discuta unde vrei sa livrezi superbul aranjament floral din imagine in valoare de 197 RON.

Extragerea va fi facuta in ziua de 7 martie prin intermediul sitului random.org care va alege un castigator. Dupa alegerea acestuia il vom publica pe site si il vom contacta. Nu uita sa dai si LIKE pe facebook la aceasta pagina pentru ca astfel iti sporesti sansele de castig.
Mult succes !

[fblikebutton]
aranj-fl

Facebook Comments

19 Comments

19 Comments

  1. Pingback: Castiga un aranjament floral de la FloraLux | Concursuri Online

  2. Pingback: Castigatorul aranjamentului floral oferit de FloraLux | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top