Diverse

Cosurile de gunoi din bucatarie: cum le alegem?

Finalizati achizitia mobilierul casei si, dupa ce v-ati gandit la diverse aparate electrocasnice si mobila, v-ati oprit acum la problema eliminarii gunoiului, deoarece nu ati dori sa asezati cosuri gunoi de bucatarie simple, care nu se potrivesc cu stilul predominant al mediului de acasa? De fapt, intr-o bucatarie moderna, ar fi foarte nefiresc sa asezati un cos de gunoi banal, cu un design mult prea simplu, deoarece aceasta din urma ar crea o dizarmonie cu orice altceva, in acest sens, trebuind sa cautati ceva mult mai estetic si in armonie cu mediul in care este amplasat.

In plus, pentru a fi in pas cu vremurile, ar fi cazul sa va ganditi si la cum sa faceti separarea deseurilor. Acest lucru se numeste colectare selectiva sau colectare separata. Pentru a organiza colectarea separata la domiciliu, prin urmare, ar trebui sa cautati cosuri colectare selectiva care sa va permita sa nu confundati conservele cu sticlele, profitand in acest sens de pubelele pentru colectarea gunoiului separat pentru casa, ce au volumul potrivit, care va vor ajuta sa evitati acumularea multor gunoaie. Pe langa cautarea unui container pentru colectarea deseurilor menajer, trebuie deci sa gasiti o solutie pentru colectarea si sortarea deseurilor intr-un mod ordonat.

Pe piata exista multe modele de cosuri pentru colectare separata la domiciliu, fiecare dintre acestea fiind caracterizat printr-un stil particular sau prin utilizarea de materiale rafinate, datorita carora sarcina de a identifica si a cumpara un cos pentru colectarea separata cu siguranta va fi mai putin complicata. Astfel de cosuri veti gasi la magazinul sanito.ro. Tot aici veti gasi si eurocontainere si pubele. Toate produsele sunt de calitate, la preturi foarte competitive.

Ce modele s-ar potrivi pentru interiorul locuintei?

Sunt recomandate brand-uri cunoscute precum: BORAS, GARIBALDI, GENEVE, GOTHENBURG etc. Pentru a proteja natura si pentru a colecta corect, puteti achizitiona atat pentru uz casnic, cat si pentru birou, cosuri de gunoi care vor satisface cerintele oricui. Dintre acestea se remarca BAERUM A. Cu un design modern si de foarte buna calitate, fabricat din otel inoxidabil, BAERUM A este un cos de reciclare compact, ce se poate adapta diferitelor locatii. Acest model dispune de un capac detasabil si cu 4 compartimente colorate interioare, pentru o separare mai usoara a deseurilor. Acest cos se poate personaliza cu autocolante pentru reciclare. O alta alternativa la acest model realizat din metal ultra rezistent, este BAERUM B. Aceste cosuri au urmatoarele dimensiuni: 4×30 litri / 39×70 cm. Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.

Cosul de gunoi HORSENS este si el recomandat. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare HORSENS are un design compact, fiind prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile

relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si dimensiuni de 70 x 30 x 70 cm.

Pentru o casa moderna si practica, alegeti cosuri pentru colectarea selectiva de la sanito.ro.

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top