Business

Design de ambalaj pentru vanzari crescute

design de ambalaj de la Armeanu Creative Studio

Cand cumperi bunuri dintr-un magazin, te bazezi in primul rand pe sentimentele tale. Asa este natura umana, incat atentia este cel mai adesea atrasa de ceva care este in mod constant promovat si are un ambalaj luminos si original. Un ambalaj frumos sugereaza indirect ca in interior exista un produs de inalta calitate si sanatos, care iti va multumi cu siguranta gustul. Profesionistii in marketing au observat de mult timp ca un design de ambalaj potrivit este principala reclama a produsului. Daca un produs este recunoscut dupa ambalajul exterior, este mai probabil sa fie cumparat de persoane care au incredere in anunt sau au incercat ciocolata, laptele sau alt produs promovat.

Designul de ambalaj se refera la ambalajul in care produsul este depozitat si vandut. Pentru acei antreprenori care doresc sa-si creasca vanzarile, expertii recomanda servicii de design de ambalaj de la Armeanu Creative Studio. Adica ambalarea bunurilor frumos si cu gust. Pentru creare design de ambalaj lucreaza un intreg departament de publicitate. Scopul lor este de a crea un astfel de design de ambalaj, astfel incat, dintr-o singura privire, o persoana sa si-l aminteasca mult timp. Eticheta si ambalajul ar trebui sa devina parte integranta a marcii si, daca este posibil, sa contribuie la cresterea vanzarilor. De aceea, dezvoltarea designului de ambalaj este un proces foarte important si responsabil.

De ce ai nevoie de un design de ambalaj?

Eticheta si ambalajul asociaza un produs cu o anumita firma de productie. Aceste elemente sunt cele care disting produsul de produsele concurentilor, subliniaza individualitatea si creeaza recunoastere absoluta pe rafturile supermarketurilor, unde multe produse de acest tip sunt prezentate in acelasi timp. Chiar si acele companii care nu vand produse, dar ofera servicii, trebuie sa-si faca griji cu privire la publicitatea lor. Marketerii propun crearea de produse promotionale sub forma de pungi cadou, genti, cutii, tricouri, pixuri, calendare, pe care poate fi amplasat un logo de recunoscut.

Reguli pentru crearea designului de ambalaj potrivit

La crearea de design de ambalaj, trebuie sa stii ca exista o serie de factori psihologici care fac ca o persoana sa faca o alegere. Nu intotdeauna o cutie luminoasa si vizibila va atrage un cumparator. Prin urmare, dezvoltarea designului ambalajului ar trebui lasate in seama specialistilor care stiu multe despre publicitate si psihologia cumparatorilor. Nu numai marketerii lucreaza la ambalaj, ci si inginerii si tehnologii. Practic, este foarte important ca cumparatorul sa obtina in cele din urma nu numai un design luminos, ci si un ambalaj functional, de inalta calitate si puternic. Unele companii chiar isi marcheaza produsele intr-un anumit fel, protejandu-le de cei care vor sa le falsifice. Lucrul cu componenta vizuala a ambalajului incepe cu dezvoltarea mai multor concepte, care acopera logo-ul, numele si linia de marca a produsului, un bloc de informatii si o solutie vizuala. Designul ambalajului poate include ilustratii, infografice, colaje, fotografii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top