Evenimente

Fluier din nou @ Hotel Unirea, 28 aprilie

posterEveniment caritabil: “Fluier din nou” – miercuri 28 aprilie 2010, ora 18.00 * Hotel Unirea, sala “Cuza”
Sunteti asteptati miercuri 28 aprilie 2010, ora 18.00, la Hotel Unirea, sala “Cuza” pentru a lua parte la un eveniment inedit. Echipa filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” isi prezinta creatia la Iasi.
Vino si tu sa afli ce se ascunde in culisele filmului si ce au insemnat pentru invitati premiile castigate la Berlin si Franta.
Program eveniment:
18.00 – 19.50: Proiectia filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” ce va avea loc in sala “Cuza” a Hotelului Unirea si va atrage un public pasionat de film si cinematografie care va avea posibilitatea de a purta discutii cu intreaga echipa de la Bucuresti
19.50 – 21.00: Sesiune de autografe, fotografii si discutii libere intre spectatori si echipa filmului (actorii, regizorul si producatorii)
21.00 – 22.00: Cocktail
Scopul evenimentului:
Prin eveniment se doreste sprijinirea integrarii sociale si profesionale a tinerilor (post)institutionalizati. O prima maniera este constientizarea in randul iesenilor a problemelor pe care le intampina tinerii institutionalizati (atat pe parcursul institutionalizarii lor, cat si la implinirea varstei de 18 ani cand integrarea sociala a acestora este absolut necesara pentru formarea lor ca adulti respectabili).
O alta maniera este cea financiara, incasarile de pe biletele vandute pentru participarea la eveniment (cat si donatiile suplimentare obtinute in timpul evenimentului) urmand a fi donate in totalitate (100%) Fundatiei COTE pentru finantarea proiectului “ABSOLVENT”. Acesta ofera tinerilor proaspat iesiti din centrele de plasament contexte pentru a invata cum sa se descurce singuri, oferindu-le cazare
temporara in apartamentele fundatiei, sprijin pentru angajare si gasirea unei gazde, consiliere psihologica, resurse materiale si financiare pentru acoperirea nevoilor de baza.
Bilete:
Atat biletele, cat si un numar limitat de invitatii se gasesc la Libraria-cafenea Avant-Garde, situata pe strada Lapusneanu (vis-a-vis de terasa Corso).
Acest eveniment caritabil este organizat de ASMart, in parteneriat cu Fundatia COTE.

poster

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Alina

    April 18, 2010 at 2:12 pm

    super tare!! bravo pentru initiativa, foarte buna ideea! sa mai vedem chestii de-astea in iasi mai des!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top