Bratari maritime
Stiri

Freudenberg premiaza un designer la RFW 2010

Romanian Fashion Week, cel mai longeviv si celebru eveniment de moda din Romania, vine in sprijinul designerilor romani, aducand la Iasi unul dintre cele mai mari nume internationale din industria textila mondiala: FREUDENBERG.

Freudenberg SpA – prin Italtex – (www.freudenberg-nw.com) face parte din Grupul Freudenberg si este lider mondial in furnituri pentru firmele de confectii. Cu ocazia celei de-a XII-a editii a Romanian Fashion Week, organizatorii au pregatit impreuna cu partenerul RFW – Freudenberg, un moment plin de creativitate care a prilejuit cunoasterea de catre designerii romani a materialelor produse de Freudenberg.

Designerii participanti la RFW au primit cate un colet cu materiale Freudenberg din care au avut ca tema realizarea unei tinute cat mai deosebite, executata exclusiv din aceste produse. Toate tinutele vor fi prezentate pe podiumul RFW, in prima seara, pe modele desculte (femei/barbati), fiecare tinuta fiind insotita din off de numele designerului caruia ii apartine.

Cel mai creativ produs va fi premiat de catre partenerul Romanian Fashion Week – un premiu in valoare de 1.000 euro – si va beneficia de o campanie speciala de promovare.

[fblikebutton]

Alte stiri ce tin de Romanian Fashion Week, Iasi 9-10 iunie 2010:
Romanian Fashion Week @ Iasi, 9 – 10 iunie 2010
Program prezentari RFW 2010
Iasul redevine capitala modei romanesti
Romanian Fashion Week prezinta “Iasi – Shanghai”
Vali Barbulescu invitat la RFW 2010
Irina Schrotter si Andreea Raicu pentru RFW Iasi 2010
Freudenberg premiaza un designer la RFW 2010
Famous Dj Party @ The Office Lounge, marti 8 iunie
Finlandia Pure Sound @ The Office Lounge, miercuri 9 iunie
Sean Jay Dee & Excentric @ RFW 2010, miercuri 9 iunie
Bacardi Mojito Night @ The Office Lounge, joi 10 iunie

Facebook Comments

6 Comments


curatatorie incaltaminte iasi Iasi

 
To Top