Stiri

Iasi – Istanbul cu Tarom din 9 decembrie

Iasi - Istanbul cu Tarom din 9 decembrieMare surpriza la Iasi, din 9 decembrie 2015, Tarom va opera de pe Aeroportul International Iasi o noua cursa internationala si anume catre Istanbul. Momentan nu sunt foarte multe detalii, dar odata cu deschiderea oficiala a Terminalului 3 de pe aeroportul Capitalei Moldoveii, Tarom aduce aceasta surpriza atat pentru cei din Iasi cat si pentru cei din zona Moldovei. Nu trebuie sa uitam si faptul ca de putin timp au mai aparut noi curse internationale de la Blue Air de pe Aeroportul International Iasi catre: Barcelona, Bruxelles si Koln.

Nu de mult timp, Tarom a introdus si cursa Iasi – Munchen incepand cu luna octombrie a acestui an.

Pretul unui bilet dus-intors porneste de la 99 de euro, cu toate incluse, la achiziţionarea de pe site. In plus, compania TAROM va asigura, pentru aceasta cursa, transportul gratuit pentru al doilea bagaj de cala, in limita maxima a 23 de kg.

Acum poti sa pleci in vacanta foarte simplu spre Paris, Barcelona, Venetia si Munchen, acum nu trebuie decat sa cautati un hotel ieftin si bun pentru clipele de neuitat.

TAROM (RO 269) plecare: 20:50 – Iasi (IAS) – sosire: 22:30 – Istanbul (IST) durată 1:40
Avion: Boeing 737-300

TAROM (RO 270) plecare: 23:15 – Istanbul (IST)- sosire: 00:55 +1 zi(le) – Iasi (IAS) durată 1:40
Avion: Boeing 737-300

Conexiunea este realizata pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, care este hub-ul companiei aeriene Turkish Airlines, companie cunoscuta ca avand cea mai accentuata dinamica de dezvoltare din Europa, pe segmentul sau. Astfel, prin deschiderea unei curse externe directe spre Istanbul, devine posibila conexiunea Iasului cu orase importante din America, Asia si Australia.

Zbor placut !

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

 1. dan

  October 17, 2015 at 1:47 pm

    Tare!  Daca e si adevarat! 

 2. iasi4u

  October 18, 2015 at 12:08 pm

  De ce nu ar fi adevarat?

 3. Pingback: Aeroportului International Iasi are un nou terminal de pasageri | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top